Звездата на Ливърпул Мохамед Салах поднови тренировки с отбора преди

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах поднови тренировки с отбора преди
Коментари Харесай

Добра новина за Ливърпул: Салах поднови тренировки

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах възобнови тренировки с тима преди гостуването на Генк в Шампионската лига, откакто лекуваше контузия на глезена.

Нападателят пропусна визитата на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, откакто не съумя да се възвърне от травмата, получена след рисковото влизане на Хамза Чудхури от Лестър преди паузата за националните тимове.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп съобщи, че египетският национал не е могъл да тренира със състава преди дербито с Юнайтед, приключило 1:1 в неделя, само че в този момент е на линия за гостуването на „ Луминус Арена “ в Белгия.
 
Салах започва като титуляр във всички предходни осем мача на „ алените “ в Премиършип и подновяването му на пълноценни тренировки идва и преди значимото домакинство на Тотнъм в неделя.

Въпреки това, отбранителното дуо Трент Алекзандър-Арнолд, който дружно със Салах попадна в листата с 30 номинирани играчи за „ Златната топка “, и Жоел Матип пропуснаха подготвителното занятие въз основата в Мелууд. Джердан Шакири остава отвън състава, откакто продължава лекуването си в Швейцария на контузия на прасеца, която получи по време на подготовка предишния месец.-->



Европейският клубен първенец Ливърпул е втори в група Е преди визитата си на Генк , откакто отвърна на провалянето в откриващия си мач от Наполи с трагичен триумф над Залцбург с 4:3 на „ Анфийлд “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР