Зрителите на британския канал ITV News West Country видяха полицай,

...
Зрителите на британския канал ITV News West Country видяха полицай,
Коментари Харесай

Смях в мрежата: Откриха най-доброто полицейско име в историята

Зрителите на английския канал ITV News West Country видяха служител на реда, който заслужава премия поради името си. В ефир се появи служителят на реда Роб Бенкс (Rob Banks) и приказва по тематиката за бюджетните съкращения в полицията. Името на служителя на реда накара публиката да се смее, защото rob banks в превод от британски значи „ да ограбиш банки ”.

Някои в мрежата се оказаха доста иронични: " Това е най-доброто име на полицай за 2019 г. ". Други настояха, че това е най-доброто име на полицейски служител въобще в историята.

And the award for policeman name of the year 2019 goes to.... pic.twitter.com/uPyHYu0YcA
— seth darby (@sethdarby) 17 януари 2019 г.
Потребителите на Twitter се шегуваха, че всеки, на име Роб Банкс, трябва автоматично да завършва полицейската академия. Една част от потребителите в мрежата пък предположиха, че изборът на професията на Бенкс се е определило от постоянните запитвания за това какъв иска да стане: „ Какво ще правиш, когато завършиш училище, ще ограбваш банки?

Шумотевицата около полицая привлече вниманието на колегите му от други страни и континенти. " Никоя полицейска служба не може да се конкурира с това, така че дори няма да се опитваме ", пишат представители на австралийската полиция в Куинсланд в Twitter. " Пожелаваме добър ден на Роб Бенкс! "

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР