Зрелищно шоу с много музика, танци, светлинни ефекти и изненади

...
Зрелищно шоу с много музика, танци, светлинни ефекти и изненади
Коментари Харесай

Първият самостоятелен концерт на Орлин Павлов напълни зала 1 на НДК

Зрелищно шоу с доста музика, танци, светлинни резултати и изненади зарадва гостите на първия независим концерт на Орлин Павлов, който се състоя през вчерашния ден в зала 1 на НДК. Музикалният театър се трансформира в докосващо прекарване за публиката, защото Орлин Павлов показа както свои познати части, по този начин и нови шлагери, част от албума му „ Още малко... ”. Феновете в залата съумяха първи да се снабдят с албума, който е резултат от вдъхновяващи случки и страсти, събирани през годините и изляти в музика.

Една от огромните изненади на вечерта беше новата взаимна ария на приятелското трио – Орлин Павлов, Владимир Ампов – Графа и Любо Киров. Парчето носи заглавието „ Приятели вечно ”. Орлин, Графа и Любо извършиха парчето за първи път пред аудитория и безусловно взривиха залата.

За неповторимата атмосфера на събитието се погрижиха и другите участници в концерта Белослава, рапърът Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/ и DJ Stephan Love.

Първият независим концерт на Орлин Павлов се реализира със специфичната поддръжка на Fibank. Клиенти и сътрудници на банката бяха първите, които имаха опция да се срещнат с Орлин Павлов преди концерта, да се снимат с него и да поговорят за страстите, които основава хубавата българска музика. Певецът раздаде подписи върху тениски с неговия лик и акапелно подгря почитателите.

Концертът в София сложи началото на национално турне на Орлин Павлов, което носи името на албума „ Още малко... ”. Музикалната обиколка ще премине през Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново. Турнето се реализира с генералното спонсорство на хотел “Адмирал ”, Златни Пясъци и поддръжката на Първа капиталова банка и Transitions от Есилор България.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР