Зомбита и вещици тръгват из Женския пазар през почивните дни.Най-страшното

...
Зомбита и вещици тръгват из Женския пазар през почивните дни.Най-страшното
Коментари Харесай

Страшни създания обикалят Женския пазар

Зомбита и вещици потеглят из Женския пазар през почивните дни.

Най-страшното на идния Halloween Weekенд Паzar на тази събота и неделя ще е да го пропуснете, споделят от уредниците от общинското сдружение „ Пазари Възраждане “.

Зомбита на входа, черни дупки с отстъпки, кървави торти, черепи и кости, странна музика, детски ъгъл с работилница за тиквени фенери, шантави костюми, награди и изненади на всеки щанд ще владеят Женски пазар. От 11:00 до 19:00 часа, на специфичното Хелоунско сборище, с вход от към ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ ще може да пристигна всеки и да се допре до един паметен вещерски празник.

Вече станалият обичаен на Женски пазар ще се организира и тази събота и неделя, 30 и 31 октомври, само че този път с духа на Halloween. И в този момент посетителите ще могат да открият особено подбраната селекция български производители и търговци, ресторантьори, фермери, пивовари, производители на цветя, книжни издателства, модерно българско изкуство и млади гении, музика и приятна атмосфера. Събитието се провежда от „ Пазари Възраждане “ ЕАД с поддръжката на Столична община.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР