Зомби апокалипсисът няма край!От 30-те години на миналия век до

...
Зомби апокалипсисът няма край!От 30-те години на миналия век до
Коментари Харесай

5 сериала, които да гледате, ако харесвате The Last of Us

Зомби апокалипсисът няма край!

От 30-те години на предишния век до наши дни зомбита ужасяват публиката. Настанили са се комфортно в жанра на ужасите, като даже от време на време служат и като социално-политически алегории, те са част от нашата кино просвета.

Често приказваме за филми, в които вирус заразява човечеството и го трансформира в ходещи безмозъчни същества или пък незнайна гъба предизвиква промени в мозъка на човек и го трансформира в зомби. След появяването на новата хитова поредица  The Last of Us на HBO Maxрешихме да обърнем взор и към сериалите, които много постоянно доста сполучливо не престават концепцията за зомбираното население. 

В тази селещ 5 сериала, които са с най-хубава оценка съгласно оценките в.

 (2015)

Ash vs Evil Dead е американски комедиен ефирен сериал на ужасите, създаден от Сам Рейми, Иван Рейми и Том Специали за Starz. Поредицата се развива във вселената на Evil Dead, основана от Raimi, като Брус Кембъл още веднъж играе ролята си на Аш Уилямс от филмовата поредност.

Ash Vs. Evil Dead ” е дело на основателите на истинската класическа трилогия „ Злите мъртви ”  Робър Тапърд Сам Рейми и Брус Кембъл  и още веднъж ще ни срещне с Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия, бягайки от отговорности, зряла възраст и ужасите на Злите мъртви. Но когато „ deadite ” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-сетне е заставен да се изправи против демоните си – в дословен и метафоричен смисъл. Изглежда, че ориста няма проекти да освободи нетипичния ни воин от злата си хватка.



Виж още на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР