Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху голяма

...
Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху голяма
Коментари Харесай

Каква жена сте според зодията?

Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху огромна част от чертите на характера, които притежаваме. Поглеждаме към звездната карта, с цел да забележим какво демонстрират звездите за нежните представителки на зодиака. Каква жена сте съгласно зодията? Вижте в идващите редове.

Овен

Жената Овен е самоуверена. Тя не се нуждае от позволение, с цел да работи по този начин, както желае. Винаги се стреми да покаже своята женствена страна и от време на време обича да се облича предизвикателно. От друга страна може да я забележите облечена в бизнес костюм, красива вечерна рокля или други изискани дрехи, тъй като дамата Овен несъмнено има нюх към модата.

В делата тя е конкурентна, като тази ѝ линия се следи и в любовните ѝ взаимоотношения. След като някой мъж заплени сърцето ѝ, тя ще направи всичко допустимо, с цел да го има. Очаква честност от половинката си, може да бъде лоялна в любовта, само че обича да флиртува.

Телец

Секси, занимателна и крепко стъпила на земята. Това е дамата Телец. Тя е идеалната половинка за тези господа, които търсят уравновесен и същински сътрудник. Жената Телец е надеждна, търпелива, рационална и има огромно възприятие за комизъм. Почтена и толерантна е към другите, а на моменти прекомерно сантиментална. Не обича измененията и по тази причина мъчно привиква с тях.

Обича лукса и се стреми към него, само че все пак работи рационално с персоналните финанси. Жената Телец постоянно реализира триумфи и намира за забавни тези неща, които за другите са скучни. Винаги търси способи да развива себе си като персона.

Близнаци

Безгрижна и занимателна, дамата Близнаци е глътка пресен въздух за тези представители на мощния пол, които търсят сътрудник, който няма да бъде прекомерно прилепнал или неподвижен. Представителките на зодия Близнаци са известни със своята просветеност, любознанието и отлична връзка.

С тях диалозите са увлекателни и вдъхновяващи. Мислят бързо, адаптивни са и движимости във флирта. Друго особено за нежните представителки на зодията е, че те са динамични във всичко и рядко скучаят. Търсят разнообразието в работата, заниманието и в любовта.

Рак

Страстна, прочувствена, уязвима и грижовна. Жената Рак е подготвена да направи всичко за своите близки и обичан човек. Силно интуитивна, тя има натурален гений, който ѝ оказва помощ да разбере от какво тъкмо се нуждае половинката ѝ по какъв начин да се погрижи за нея.

Нейната роля е да обича, да се грижи за дома, да господства. Жената Рак обича да владее всяка обстановка освен в персоналния си живот, само че и в работата. Понякога е свръхемоционална и не помни, че дейностите и думите ѝ могат да бъдат разрушителни за самата нея. Не обича да бъде подценявана от колегата и в случай че бъде мощно обичана, ще даде двойно обич на индивида до себе си.

Лъв

Лъвът е трагичен знак с някои фундаментални контрасти. Жената Лъв е една от най-уверените и нападателни в зодиака. Тя е харизматична, оптимистична, постоянно вижда положителната страна на нещата даже в комплицирани обстановки, умее да поема отговорности и постоянно желае да бъде видяна.

Ако не е в центъра на внимание е склонна да прояви драматичност. Въпреки че наподобява прекомерно мощна и от време на време е прекомерно егоистична, от вътрешната страна е елементарно ранима. Когато е подложена на критика или пренебрегната, става нападателна. Обича да бъде заобиколена от топли и положителни персони.

Дева

Жената Дева се отличава с бърз разум и перфекционизъм и с това, че съумява да откри хумора в множеството неща край себе си. В множеството случаи е съпричастна с страсти на другите и рядко демонстрира своите. Способността ѝ да съчувства я прави една от най-хубавите съветници, терапевти и психолози.

Жената Дева нормално има приказен нюх към детайла и се стреми край нея постоянно да има ред. Една от негативните ѝ черти е, че от време на време е мощно сериозна, песимистична и хленчеща за проблемите. Винаги търси непознатото внимание, както и самопризнание за постигнатите триумфи.

Везни

Силна, общителна и буйна е дамата родена под знака на зодия Везни. Има добре поддържан външен тип и постоянно се стреми да впечатли. Има нюх за красивото, изтънченото и обича всичко, което подсказва романтика.

Когато се намира във връзка се стреми непрекъснато да усъвършенства връзката с половинката си. Въпреки тези си позитивни черти, дамата Везни може да бъде и огромен лакомец и елементарно изпада в депресивни положения. Понякога е по едно и също време мощно привличаща и отблъскваща.

Скорпион

Страстна, секси и властна! В доста връзки това е най-уникалният и трагичен знак и един от най-трудните за схващане. Жената родена под знака на зодия Скорпион има огромна вътрешна мощ, обича да бъде водещата страна в една връзка и има вяра мощно в това, че може да реализира триумфи.

Тя е любопитна, а в любовта постоянно избира мощни, буйни и интензивни сътрудници. Има доста секрети, които рядко би разкрила. Не приема отвод, а когато тя реши да се откаже от някой или нещо, го прави по този начин, че рядко би се върнала обратно.

Стрелец

Дива, борбена, самостоятелна! Да, това е дамата Стрелец. Тя има авантюристичен дух, обича да пътува, живее на ръба, елементарно основава контакти и е правилен другар. На моменти е прекомерно спонтанна и нападателна. Притежава отворен разум, мощна вътрешен глас и атлетична фигура.

Жената Стрелец е любопитна към заобикалящия свят. Освен пътешествията тя обича да чете, да посещава забавни курсове, семинари, стреми се към триумфи в кариерата. Нейната упоритост постоянно е заразителна. Едни от отрицателните ѝ черти на характера са това, че тя не харесва рестриктивните мерки и на моменти не демонстрира схващане към страстите на другите.

Козирог

Тези дами желаят непременно да съумеят. Независимо дали става въпрос за реализиране на триумфи в кариерата или като домакини. Те са комплицирана цялост от деловитост, невзискателност и самодисциплина.

Могат да бъдат търпеливи, виновни, само че когато става въпрос за романтика и обич, като че ли са по-пестеливи в изразяването на възприятията и страстите си. По природа са много внимателни и рядко поемат опасности. Една от най-големите им сили е, че могат да си слагат дълготрайни цели. Обичат да спорят и рядко биха признали грешките си.

Водолей

Жената Водолей е секси и доста интелигентна. Тя е непредвидима, необятно скроена и уверена в себе си. На моменти може да бъде избрана като студена персона, само че никога не е нападателна. В любовта търси сигурен и самостоятелен сътрудник, който да не ѝ отстъпва по разсъдък. Има относително малко другари, тъй като усърдно сортира хората, с които да бъде заобиколена.

Умее да реализира триумфи в кариерата, харесва нововъведенията и е една съвременно мислеща жена. Жената Водолей рядко се замесва в интриги и злословия и несъмнено е един от минимум дребнавите знаци в зодиака.

Риби

Жената Риби е извънредно женствена и постоянно доста атрактивна. Тайнственост, въображение, сензитивност. Това са единствено част от чертите, които има.

Винаги демонстрира състрадателност, подготвена е да се жертва за другите и постоянно нейното въодушевление се базира на това в каква среда се намира и с какви хора е заобиколена.

Намира своя вътрешен мир, когато е даваща. Рядко влиза в спор и го прави по този начин, че да не нарани отсрещната страна. Жената Риби е мечтател по душа, харесва изкуството, обича да пътува и да чете. Когато е изправена пред проблеми, постоянно избира да избяга от тях, вместо да се опита да ги позволи. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР