Знаменитости от всички жанрове разпускат на родното Черно море, възпято

...
Знаменитости от всички жанрове разпускат на родното Черно море, възпято
Коментари Харесай

БГ звезди избраха Черно море

Знаменитости от всички жанрове разпускат на родното Черно море, възпято от класици и младоци. Ако някой прескочи до Гърция, го прави дискретно и без непотребен звук. Край брега не липсват нито събития, нито сензации.

„ Пейзажът без вода е недовършен, а ние обичаме приключените гледки ",казват Дони и Нети. Добрин Векилов и Антоанета Добрева са измежду най-заклетите фенове на родното Черно море, макар че Човекът оркестър е плувал горе-долу из целия международен океан. „ Степента на соленост е отлична, няма рискови животни “, разяснява Дони. „ Морето ни е красиво, в случай че се грижим за него. Трябва да осъзнаем, че ние сме част от него, а не то е част от нас - както и цялата природа “, безапелационна е Нети. Всъщност Южното Черноморие е техният втори дом. Съпрузите са дружно съвсем от две десетилетия, а първия път като двойка избират Черноморец. Оттогава всеки идващ парещ сезон ваканциите им стават все по-продължителни. Всяко лято паркират във Варвара и оттова пътуват за участия из родината. Компанията им е многолюдна, само че основната роля е непокътната за щерка им Лилия. Варвара е много кармично място за Нети – там тя с години поддържа връзка с биологичния си татко, артиста от Плевен Петьо Кръстев, без да подозира за кръвната им връзка, а на 23 август в селската църква ще омъжи сестра си Александра Кръстева от Би Ти Ви, също открита в зрелост.

Още една фамилия се радва на слънце и успокоение на Юг. Захари Бахаров, жена му Диана Алексиева и двете им деца отдъхват в Лозенец, когато артистът и журналистката не пътуват с лирическия театър „ Поетите “. Но до момента в който вървеше фестивалът на Димитър Тодоранов в Лозенец и Царево, Бахаров не се появи нито един път на спектаклите. Неофициално се говореше, че Захари избира да се пази от непотребни контакти с почитатели, които нормално напират за подписи и селфита. Още една мистерия беше обсъждана из Лозенец предишния уикенд. Александър Кадиев, който участваше в няколко постановки от афиша на „ Арт поток “, беше напълно соло – без майка си Катерина Евро, без жена си Таня, без щерка си Катето, без брюнетката, спрягана за краткотрайно полово въодушевление на тв водещия. Затова пък с родителката си беше Николаос Цитиридис, който показа авторското си томче „ За вафлите и хората “. Обаче гаджето му Ева се скри от камерите. Светлооката брюнетка, която работи в рекламни организация, направи всичко допустимо, с цел да остане в страни от обектива на папараците – за разлика от множеството известни, които непринудено и през ден тиражират фотоси, с цел да осведомят целокупния български народ за битието си.

Александра Сърчаджиева се подреди измежду изключително дейните, откакто стана ясно, че няма да води „ Игри на волята “ 2. Сашка обаче е усмихната и удовлетворена, тъй като влезе във филм – само че не в „ Дяволското гърло 2 “. В момента в Нова телевизия снимат единствено един сериал – и това е „ Откраднат живот “. Докато им пристигна редът да влязат в сезон 10, Владимир Пенев и Мартина Вачкова разделят свободните дни сред Черноморието - като наскоро се разходиха с лодки до устието на Ропотамо и остров Света Анастасия - и вилата на актрисата в Бойковец. Още някои от най-големите бачкатори сред звездите не стопират да движат бизнеса си, макар качването на температурите във въздуха и в гилдията, която общо взето изнемогва поради пропаднали и отсрочени планове. Докато беше в Бургас, Яна Маринова разиска с локалните общинари опцията да снима филм в града им. Това най-вероятно ще се случи, откакто вярната й партньорка пред камерите и отвън тях Луиза Григорова ощастливи мъжа си Мартин Макариев с първото им отроче, което би трябвало да се появи през есента. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР