Знам какво прави миналото лято актрисата Ина Добрева. Снима се

...
Знам какво прави миналото лято актрисата Ина Добрева. Снима се
Коментари Харесай

Плажният дневник на... актрисата Ина Добрева

Знам какво прави предишното лято актрисата Ина Добрева . Снима се в сериала „ Господин Х и морето “. Във Варна, нейния град. Там, където макар натоварените фотоси, имаше своите откраднати мигове и за ранен утринен плаж, и за коктейли в Cubo под лятното звездно небе. Какво обаче прави това лято едно от обичаните ни девойки, по кое време можем да я забележим на брега на морето, по какъв начин звучи лятото й и къде би я отвело то, ни споделя тя, в нейния плажен дневник.

Любимото ми време за плаж е... в часовете сред 7 и 9 сутринта. Тогава водата е кристално чиста и спокойна, а първите слънчеви лъчи нежно галят кожата. Утрото постоянно носи вяра.

Плажът, който остана в сърцето ми... е Дюнкерк във Франция – с необятната си плажна линия и безвремието, което витае там. Чувството за шир и опцията да се завърнеш в себе си, в случай че инцидентно си се изгубил. Ходих там в края на октомври, на плажа нямаше никого. В този ден извървях 20 км пешком. Има две неща, които човек може да гледа до безкрай: морето и небето. Винаги едни и същи и постоянно изменящи се. На места като Дюнкерк това се усеща най-силно.



Това лято сигурно ще прочета... новата книга на Мишел Уелбек – „ Серотонин “, която дълго чаках да излезе. Според мен това е създателят, който най-добре схваща проблемите на нашето съвремие и модерната душа, и брилятно ги разказва.

Моето лято звучи с... осемдесетарски японски сити поп.



Любимият ми момент от деня е... 11-ият час от денонощието. Перфектен е! Вече на разстояние от утрото и към момента надалеч от нощта. Тогава се усещам най-силна и енергична. Често си върша срещи точно тогава.

Скоро бих пътувала до... Венеция, с цел да посетя тазгодишното Биенале. Какъв по-добър мотив за пътешестване от изкуството?!

Последното лятно празненство, на което бях... мислех си в действителност какъв брой е хубаво да си загубиш сандалите в пясъка... и по-късно да ги намериш.

Това лято ще остави спомен с... това по какъв начин нови прелестни хора се появиха в живота ми.



 
Припомняме ви предходната ни среща с Ина

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР