Знаете ли че, всички януарски бебета са доста специални. Ако

...
Знаете ли че, всички януарски бебета са доста специални. Ако
Коментари Харесай

Защо хората, родени през януари, са супер специални

Знаете ли че, всички януарски бебета са много специфични. Ако вашето мъниче е родено през януари, проучванията демонстрират, че то има доста преимущества. Проучванията демонстрират, че раждането при започване на годината може да му носи триумфи в учебно заведение, в спорта или в кариерата. Продължете да четете, с цел да научите повече за месеца на раждане на вашето бебе през януари.

Астрологичният знак на януарските бебета е Козирог или Водолей.

Ако бебето ви е родено преди 20 януари, то се пада Козирог. Януарските бебета, които се появяват на бял свят на 20 януари или по-късно, попадат под знака на Водолея.

Повече за зодиакалния знак Козирог

Имате ли потребност от съвършено свършена работа? Възложете я на Козирога! Този твърдоглав знак в никакъв случай няма да ви подведе. Това е по този начин, тъй като се счита, че Козирозите са работливи, амбициозни и практични. От друга страна, тяхната дисциплинираност от време на време може да ги накара да се изгубят в работата си (уверете се, че вашето бебе Козирог има и задоволително време за игра!).

Повече за зодиакалния знак Водолей на вашето януарско бебе

Бебетата Водолеи се считат за интелигентни, странни и самостоятелни. Водолеят е въздушен знак (като детайл въздухът съставлява мозъка, което изяснява за какво Водолеите са склонни да бъдат любопитни и комуникативни). Този свободомислещ знак марширува в ритъма на личния си живот, само че въпреки всичко той е мощно угрижен за общността.

 януарски бебета

Януарските бебета имат огнен рожден камък.

Докато рожденият им месец е изпълнен със сняг и лед, рожденият камък на януарските бебета, гранатът, е наситено, огнено алено. Казва се, че този камък символизира другарството и доверието (две черти, които, надяваме се, ще наследи и вашето бебе!). Не пречи гранатите да наподобяват ужасно както със сребро, по този начин и със злато (в случай че сте възнамерявали да се поглезите с бижута с рождени камъни).

Бебетата през януари имат две цветя.

И карамфилът, и снежната капка се смятат за януарски цветя. Нежният бял снежец - една от първите пъпки, които пробиват венчелистчетата си напролет - наподобяват подобаващ избор за януари. А карамфилите са ярък лъч в другояче мрачното време на годината.

Януарските бебета може да са свързани със славата.

 януарски бебета

Малко изследване откри, че през сезона на Водолея са родени повече звезди, в сравнение с под други астрологични знаци. 

Януарските бебета имат общ месец на раждане с тези звезди.

Вашата дребна изгряваща звезда ще бъде в добра компания. Сред звездите, родени през януари, са известните Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, Джъстин Тимбърлейк, Брадли Купър, Флорънс Пю, Рене Елис Голдсбъри, Мери Джей Блайдж, Исса Рей, Джулия Луис-Драйфус, Реджина Кинг, Доли Партън, Алиша Кийс и Кери Уошингтън!

Януарските бебета могат да имат преимущество на спортното игрище (или ледената пързалка).

Време ли е да запишете детето си на детски футбол? Изследователи от Австралия откриха, че в Австралийската футболна лига играят с 33% повече януарски бебета от предстоящото. Авторите на изследването споделят, че тези резултати са в сходство с други проучвания, които са открили връзка сред бебетата, родени при започване на годината, и вероятността да станат професионални спортисти. Всъщност друго изследване открива, че 36 % от хокеистите, привлечени от НХЛ сред 1980 и 2007 година, са родени сред януари и март.

 януарски бебета

Януарските бебета имат лидерски капацитет.

Изследване, оповестено в списание Economic Letters, открива, че януари е един от петте най-продуктивни месеци за изпълнителни шефове (март, април, ноември и октомври са останалите четири).

Януарските бебета може да са на път към своята докторска степен.

Най-често срещаните специалности за януарските бебета са общопрактикуващ доктор и събирач на задължения, съгласно едно английско изследване, което преглежда връзката сред месеца на раждане и специалността. Обратно, януарските бебета не са склонни да вършат кариера в региона на недвижимите парцели.

Януарските бебета са много спокойни.

Според европейско изследване бебетата, родени през зимните месеци, са по-малко раздразнителни от родените през другите сезони. (Това е положително предвещание за детските години, нали?)

Януарските рождени дни са доста специфични.

Въпреки звездната мощ, която има януари, има възможност дребната ви януарска рожба да не споделя рожден ден с доста съученици. Само един януарски рожден ден попада измежду първите 200 най-популярни рождени дни... и това е 24 януари, чак на 199 място! А януари е един от най-редките рождени дни въобще: 1 януари, който се подрежда на 365-о място (може да се допусна, че не са доста хората, които желаят да посрещнат новата година с планувано цезарово сечение).
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР