Знаете ли, че витамин В17 е изключително ефективен при борбата

...
Знаете ли, че витамин В17 е изключително ефективен при борбата
Коментари Харесай

Витамин В17 блокира раковите клетки!

Знаете ли, че витамин В17 е извънредно ефикасен при битката със раковите формирания. Има доста страни, където се употребяват постоянно храни с доста огромно наличие на витамина. Там съвсем не се срещали заболели с тази подла болест.

Най-голямо наличие на В17 се съдържа във костилките на доста плодове а това са вишни, кайсии, горчив бадем и праскови. Също високо наличие има и в ядки от сливи, кашу, семена от дюли, ябълки, къпини, малини, просо и кафяв ориз.

Кълновете на бобовите растения, леща и люцерна са доста потребни и богати на витамина. Изследвано е, че няколко кайсиеви ядки дневно са доста богати на амигдалин, който е доста значим за организма.

Внимание! Не прекалявайте с потреблението на кайсиевите ядки, тъй като в огромни количества могат да бъдат отровни.

В началото на лекуването на всяка болест би трябвало да се приготви имунната система. Затова и тя би трябвало да бъде подсилена оптимално. Предлагат се предписания за това като тази, която ще ви предложа.

Взимате майски или юнски мед - 1 кг, разтваря се във 1 литър вино или водка. В тази сме се накисва 1 кг дървовидно алое. За по-голяма успеваемост се прибавят и 50 г изсъхнал горски или култивиран хвощ и 20-50 г жълтурчета. Жълтурчетата могат да се заменят със лютиче. В наличието на лютичето и жълтурчето има отрова, която е мощна и служи като палач на раковите кафези, а останалите други билки ускоряват имунната система.

 Жълт Кантарион

Всички съставки се смесват и готовият разтвор се поставя на мрачно за 12 дни. Когато минат тези дни, настойката се пие три пъти дневно един час преди храна. Ако имате и сухи брезови листа и жълт кантарион с мащерка, се получава още по-наситен разтвор, богат на потребни субстанции.

На ден можете да консумирате по 20-50 ядки и семки от сливи, кайсии, бадеми и праскови. Много значимо е те да са от пресни или сушени плодове, които не са минали термична обработка.

Преди години лечителите знаели, че тези семки и ядки съдържат мощна отрова. По-късно обаче актуалната просвета открива, че тази отрова, цианид, не въздейства върху организма на индивида, тъй като била обвързвана със субстанции, които я обезвредили.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР