Знаем, че не само ние страдаме от предпразнична треска, която

...
Знаем, че не само ние страдаме от предпразнична треска, която
Коментари Харесай

Как да избегнем стреса по Коледа

Знаем, че освен ние страдаме от предпразнична тресчица, която продължава и по време на самия празник. И тъй като сме изцяло наясно какъв брой неприятно може да бъде това възприятие и по какъв начин елементарно може да провали и най-перфектно плануваното време, с наслада споделяме по какъв начин да го избегнем.

Ето ги и няколкото метода по какъв начин да не превърнем дните преди, както и самата Коледа в призрачен сън за нас и за гостите.

Всеки да сготви по нещо

Един от най-лесните трикове да си осигурим по-малко стрес и работа към Коледа е да оставим и гостите да сготвят по нещо. Разбира се, хубаво е да уточним авансово ястията в менюто, с цел да избегнем повтаряне.
 Снимка 510662

От една страна, всеки ще донесе обичаното си ядене (или това, в което е най-добър), а от друга, домакинът няма да е изцеден и ще е в положително въодушевление. А то е най-важно за празника, написа Tips And Tricks.

Списък с подаръците

В случай че още не сме подготвени с подаръците, първо си сформираме лист с тях, преди да хукнем към магазина.
 Снимка 510666

И тъй като ще е в последния миг, най-добре е да си запишем и техни други възможности, с цел да не се лутаме с тълпата от закъснели. Ще си спестим и средства, в случай че проверим онлайн цените в другите магазини.



Опаковки допълнително

Заради напрежението постоянно за пакетирането на подаръците изразходваме един звук хартия и тиксо. За да не ни свършат " изненадващо " и да не изпаднем в суматоха, добре е да се запасим с повече и от двете. В най-лошия случай ще остане запаса за идната Коледа.
 Подаръците, пакетирането им, подаръчната хартия и най-лесният трик за пакетиране
Как да опаковаме професионално подаръците

Лесен и бърз трик

Но има и различен, още по-хубав, вид - да ни опаковат подаръка още в магазина. Естествено, не на всички места това наслаждение ще ни е гратис. Но нищо не ни пречи да попитаме и да решим на място устройва ли ни цената.

Верни на себе си

Подготовката за празника отнеме време, само че не трябва да нарушаваме навиците или биологичния си часовник. По-късното лягане и по-рано ставане са безспорен палач на ентусиазма и положителното въодушевление по Коледа. Затова дано всичко си остане по график.

Да изморим домашния любим

Ще го кажем малко и ясно: с цел да си спестим енергичните подскоци и джавкане, е добре да предвидим час-два за разходка, преди да дойдат гостите.
 Снимка 510661

Няколко минути релакс

И не на последно място, с цел да овладеем и нашата превъзбуда, стигат единствено няколко минути дневно релаксиращи действия.
 Какво е джин йога и за какво да я пробваме
Йога + джин = ненадейно релаксираща композиция

Новата наклонност при йогата

Като йогата с джин да вземем за пример - хем отпуска духа и тялото, хем е за отскок, съвършена за Коледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР