Нито един голям разработчик на iOS-приложения все още не е

...
Нито един голям разработчик на iOS-приложения все още не е
Коментари Харесай

Apple твърди, че само 40 от 65 000 iOS-разработчици са подали заявки за плащания извън App Store

Нито един огромен разработчик на iOS-приложения към момента не е кандидатствал за потребление на външни платежни разновидности от Apple устройствата.

Според Bloomberg сега единствено към 40 iOS разработчици от общо 65 000 са се заинтересували от заплащания отвън App Store.

През януари, както се изисква от новото законодателство на Европейски Съюз, Apple в последна сметка разреши на разработчиците да оферират заплащания от трети страни в iOS с линк към външни платежни аналози. В същото време компанията издаде серия от условия и предложи нова такса от 27% (комбинирана с таксите за обработка на заплащанията, общата сума надвишава 30%, които App Store нормално таксува, тъй че изискванията надали са удобни за разработчиците).

Промените в платежната система на Apple трябваше да удовлетворят правосъдно решение от 2021 година През март дългогодишният юридически съперник Epic Games назова предложенията на производителя на iPhone „ машинация “ и се върна в съда.

„ Струва ми се, че вашата цел е да поддържате бизнес модела и приходите, които сте имали в предишното “, сподели арбитър Ивон Гонзалес Роджърс за решението на Apple по време на последното чуване.

Обърнете внимание, че средствата от разпространяването на приложения в App Store носят на Apple доходи от над 200 милиарда $ годишно.

Припомняме, че при започване на тази година Apple позволи различните способи за разплащане в iOS приложенията, само че високите такси останаха

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР