Змии изпълзяха на улиците в Пазарджик и стряскат минувачите.Днес е

...
Змии изпълзяха на улиците в Пазарджик и стряскат минувачите.Днес е
Коментари Харесай

Змии стряскат минувачите в Пазарджик

Змии изпълзяха на улиците в Пазарджик и стряскат минувачите.

Днес е хваната една на улица " Дунав " в града, заяви „ Марица “.

Живеещи в региона са хванали и снимали влечуго, което по всяка възможност е от неотровния тип смок мишкар. Полезно за хората животинче, което се храни с гризачи, само че стряскащо на тип за множеството хора.

Става дума за дребен образец и е доста евентуално наоколо да има гнездо с още такива. Хората молят отрасловите институции да изпратят екип, който да изнесе останалите змии в природата, с цел да не уплашат някого.

Водни змии пък са забелязали работещите в парк " Стадиона ". Те също са неотровни и не могат да навредят на индивида, само че чиновниците прозорливо предизвестяват, с цел да няма стреснати от непредвидена среща с пълзящите твари.

От 17 типа змии в страната ни единствено 4 са отровни и те нормално не се срещат в обитаеми места. Нито една не атакува сама, хапят при самоотбрана. Хората обаче се опасяват от тях.

Ако видите змия, позвънете на 112. Оттам би трябвало да предадат сигнала в съответната отраслова работа с готови избавителни екипи. Практиката е те да улавят животните и да ги изнасят в природата отвън обитаемоте места.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР