Зловеща теория за героичната смърт на Даря Дугина, разпространена от

...
Зловеща теория за героичната смърт на Даря Дугина, разпространена от
Коментари Харесай

ЗЛОВЕЩ СЛУХ: Дугина е заклана от баща си, бомбата е инсценировка?!?

Зловеща доктрина за " героичната гибел " на Даря Дугина, публикувана от някогашния сътрудник на ФСБ Алексей Воронин, тиражира английският в. " Сън ". Според ветерана-чекист, който сега е основан в Швейцария, младата пропагандистка изобщо не е починала от поставения в колата й гърмеж, а е била убита по-рано, а тялото й - подхвърлено.

" Имам информация за нечовечен скандал сред Даря и татко й Александър в деня преди нещастието. Според моите източници става въпрос за надълбоко персонална драма, може би обвързвана с блудничество ", споделя Воронин.

По време на фестивала " Традиция " край Москва, на който Даря и баща и участват часове преди атентата, младата жена ненадейно изчезва преди края на програмата. Тя е трябвало да взе участие в награждаване на етно музикални сформира вечерта, обаче не се появява и никой не я е виждал, преди сякаш да бъде раздрана от гърмежа.



От колата не остана нищо, а трупът на Даря е идеално непокътнат

" По всяка възможност Дугина е лежала убита през цялото това време, освен това от непосредствен човек, за какво не от личния й татко. Службите са били спешбо известени и небрежно са скалъпили бомбения атентат за прикриване на закононарушението и за пропагандни цели ", споделя още Воронин.

Според него големите дупки в формалната версия за драмата се дължат точно на прибързаното осъществяване. Впечатление прави и чудесно непокътнатият мъртвец на Дария, който би трябвало да е изгорен до неразбираемост след гърмеж с такава мощ.



Едва ли ще е огромна изненада, в случай че този човек е посягал на личната си дъщеря
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР