Злото победи и не спечелиха хората, такава е оценката на

...
Злото победи и не спечелиха хората, такава е оценката на
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Злото победи и не спечелиха хората! Хубава Коледа

Злото победи и не завоюваха хората, такава е оценката на проф. Николай Габровски, който не съумя да завоюва парламентарно болшинство и да осъществя първия управнически мандат на ГЕРБ. От записаните 238 депутати в зала, 113 поддържаха номинацията, а 125 гласоподаваха „ срещу “.

Имахме опция по различен метод да продължим с политиката. Проявихме гражданска храброст, заложихме имената си в състава на кабинет, който даваше вяра за нов път. Уви, партийните ползи са прекомерно мощни, партийните пристрастености – прекомерно горещи “, оцени той случилото се в пленарната зала на къс брифинг в Народно събрание.

Професорът въпреки всичко е задоволен от опита си и не съжалява, че е положил тези старания, както и, че е срещнал хората, които номинира за министри. Те застанаха зад него на брифинга, а той им благодари за доверието.

„ По този път, по който вървим до в този момент не може, не може да стоим и да даваме оценки като коментатори, а би трябвало да продължим и да сме по-активни “, настоя Габровски.

„ Продължаваме напред. Да се надяваме че България ще има шанс, че тази тежка политическа рецесия ще бъде преодоляна, че ще имаме силите и другата година няма да остане в историята като тъжна и изгубена година “, пожела си неуспелият претендент за министър председател. Той изясни, че е печален от вероятността да се „ развие скептичен сюжет че прекараме година от избори в избори, което не е от изгода “. Всички дадохме всичко то себе си за първи мандат и той трябваше да бъде осъществен, отсече проф. Габровски А по отношение на евентуалния трети мандат съобщи, че „ всевъзможни опити за операция и сделки са нещо, в което не бихме желали да участваме.

Не всички чудеса стават около Коледа, само че дано се сбъдне каквото си пожелаете, обърна се той към публицистите. А по отношение на бъдещето си – съобщи, че продължава към операционната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР