Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе с

...
Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе с
Коментари Харесай

Дежа вю: Цвети Стоянова отново се размина на косъм от смъртта

Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе с обява в Инстаграм преди часове, включвайки се онлайн, с цел да опише за ужасна преживелица, която за малко да я убие. В тя споделя, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека. Във видеото, което е с дълготрайност от един час, Цвети споделя, че през днешния ден е жива и здрава, само че може би това не е по никакъв начин инцидентно.

"Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", споделя още в самото начало на видеото някогашната гимнастичка.

Стоянова била на голяма пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, само че видяла, че се е засилил рейс и решила да застане на пешеходната пътека, само че без потегля.

"Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз потеглих и тъй като съм съзнателен жител, взех решение да се забързам в пресичането си ", споделя Цвети, само че тъкмо тук следва най-неприятната част:

"Един човек потегли да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и съумях да се върна ", като добавя, че водачът е набил спирачки, само че зад него имало друга кола, която не съумяла да спре и са се блъснали.

"Човекът наби спирачки, а този зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм ", продължава Цветелина, която била в безспорен потрес от създалата се обстановка.

Чаровницата споделя, че напоследък следи извънредно доста безразсъдни водачи. Не се оправдава и споделя, че е млад и некомпетентен водач самата тя, само че счита, че е значимо да се съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.

Световната шампионка описа още, че преди месец тя била от другата страна - като водач и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

"Извиних ѝ се 100 пъти, само че не слязох да ѝ кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя многократната медалистка, която даже имала възприятието, че била на сантиментри от дамата.

"Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", добавя още тя.

Припомняме, че на , само че за благополучие оцеля, въпреки и с голям брой пострадвания. Тогава грацията лежа в "Пирогов " и мина през няколко интервенции, първата от които животоспасяваща. Последваха месеци на рехабилитация преди Цветелина да се възвърне изцяло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР