Българският национал по бокс Хавиер Ибаниес ще оглави професионалната галавечер

...
Българският национал по бокс Хавиер Ибаниес ще оглави професионалната галавечер
Коментари Харесай

Хавиер Ибаниес в главния мач на „Нощ на шампионите“ в Мадрид

Българският национал по бокс Хавиер Ибаниес ще оглави професионалната галавечер на ИБА „ Нощ на първенците “ в Мадрид . Това оповестиха от родната ни федерация през днешния ден. 

На 4 май в испанската столица той ще се изправи против локалната звезда в категория до 57 кг – Хосе Килес . Двамата ще боксират в 8 рунда, а спечелилият ще грабне европейския пояс на ИБА .

Срещата ще бъде самобитно повтаряне на финала на Европейските игри в Краков. Миналата година Хавиер реализира триумф над Килес с 5:0 съдийски гласа и завоюва златния орден .

Преди по-малко от седмица националът ни се завърна със сребърно отличие от Европейското състезание в Белград . Участието му на събитието в Мадрид е следващото самопризнание за класата на Ибаниес и реномето, което той си построи на интернационалния кръг.

Програмата включва общо 6 мача, като дуелът на нашия национал с „ Лудия кон “, както е прякорът на Килес, е финален в програмата . Началото на галавечерта в „ Мадрид Арена “ е от 19:30 часа българско време. Може да наблюдавате събитието тук:

https://night.iba.sport/events/night_madrid_2024/

Високо отличие за България: Рами Киуан е боксьор №1 на Европейското състезание!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР