Спътникови снимки, ексклузивно получени от Си Ен Ен, показват три

...
Спътникови снимки, ексклузивно получени от Си Ен Ен, показват три
Коментари Харесай

3 руски изтребителя са унищожени при украинската атака срещу базата Белбек в Крим

Спътникови фотоси, извънредно получени от Си Ен Ен, демонстрират три унищожени съветски самолета и развалени здания във военновъздушната база " Белбек " в окупирания он Русия пристанищен град Севастопол в Крим.

Загубите на техника идват след двудневни офанзиви от страна на украинците против Крим, който беше нелегално анексиран от Русия през 2014 година

На фотоси, направени от американската компания за сателитни изображения BlackSky и компанията за галактически технологии Maxar, се виждат два изгорели самолета в " Белбек ", и трети, паркиран на предпазен насип. На сателитните изображения се вижда и разрушена постройка наоколо, както и друга, която е получила обилни вреди.

Михаил Развожаев, назначеният от Русия губернатор на Севастопол, твърдеше, че руснаците " сполучливо са отблъснали масирана вражеска офанзива против Севастопол ". Развожаев съобщи, че са унищожени " десетки " безпилотни летателни апарати и " повече от пет морски дрона ".

Градът обаче е претърпял отчасти спиране на електрозахранването - съгласно Развожаев, поради парчета от дронове, паднали върху електрическа подстанция, добави той.

" Белбек " за повторно е цел на украинската интервенция през последните 48 часа.

Украинската бунтовническа формация в Крим " Атеш " съобщи след втория удар, че е изумен артилерийски склад на летище „ Белбек “.

" Регистрирани са и обилни вреди по инфраструктурата на летището вследствие на вторична експлозия ", се споделя в известието. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР