Златко Кьосев имаше голяма заслуга за победата на Монтана с

...
Златко Кьосев имаше голяма заслуга за победата на Монтана с
Коментари Харесай

Златко Кьосев: Елементът, с който печелим, е силният начален удар

Златко Кьосев имаше огромна заслуга за успеха на Монтана с 3:1 над Левски . Волейболистът стартира срещата като титуляр, само че в края на първата част бе заменен. В началото на третия гейм Кьосев се завърна в игра, с цел да даде нов подтик в играта на Монтана. Той приключи с 14 точки (2 аса, 1 блокада). След срещата стана ясно, че Кьосев е пропуснал последните тренировки преди мача поради контузия.

" Получих контузия през вчерашния ден на утринната подготовка, мускулно разтежение. Това не е опрощение за днешната игра. Благодаря на треньора, който ми гласоподава доверие. Не започнах по най-хубавия метод. Второто ми включване беше много по-добро.
 Монтана удари Левски в дербито на Суперлигата @@@

Отборът на Левски е наш директен съперник за челните места. Трябваше да спечелим непременно, атмосферата в залата задължаваше да се вдигнем след изгубения втори гейм. След това диктувахме нещата на терена и справедливо победихме.

Елементът, с който ние печелим, е мощният ни начален удар. Това е детайлът, с който стартира волейболната игра. В нашата зала изпълняваме нападателен сервис, който ни носи резултат ", сподели Кьосев в ефира на Диема спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР