Златка Райкова, която е в очакване на втора рожба, вече

...
Златка Райкова, която е в очакване на втора рожба, вече
Коментари Харесай

Коледният дух ги завладя: Златка и Карен на шопинг за Благой-младши

Златка Райкова, която е в очакване на втора рожба, към този момент е превзета от коледния дух и дружно с обичания си Карен обикалят моловете за дарове. Разбира се, на първо време са помислили за първородния наследник на русокоската - Благой-младши, който е плод на любовта ѝ с Благой Георгиев. И въпреки двамата към този момент да не са в по никакъв начин положителни връзки, те си поделят грижите за детето им. 
                             

Неведнъж Златка е изтъквала, че актуалната ѝ половинка - тенисистът Карен, приема сина ѝ като свое дете и се включва интензивно в развъждането му. Красавицата е показвала и няколко пъти щастливи фрагменти на тримата. А в този момент към фамилията ще се причисли и бебето, което Райкова чака след няколко месеца. Все още не е прочут полът на бебето, само че Златка и Карен към този момент са разискали по какъв начин ще се споделя. 

 Златка, Карен

Междувременно двойката посреща първата си Коледа дружно и това, несъмнено, е съпроводено от безчет безредици. Изглежда, че Благой-младши към този момент се е сдобил с подарък, който обаче ще получи чак на празника. Златка се похвали в няколко сторита с голям подарък, само че по този начин и не стана ясно какъв тъкмо е той. Единственото, което виждаме е, че е опакован празнично и може би към този момент стои под елхата. Или пък е прикрит от любопитното дете, което с неспокойствие чака празниците. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР