Златка Райкова и настоящият ѝ любим, Карен, са в очакване

...
Златка Райкова и настоящият ѝ любим, Карен, са в очакване
Коментари Харесай

Златка се щракна как тренира бременна, а Карен се оплака от секса

Златка Райкова и актуалният ѝ обичан, Карен, са в очакване на бебе и наподобява освен се вълнуват за идното събитие, само че и връзката им като че ли става все по-силна. От известно време насам русокосата хубавица разгласява от ден на ден фрагменти с половинката си, както и шеговити сторита. 

През последните часове бременната Златка отговаряше на въпроси от почитатели, като един от тях бе по какъв начин двамата намират общ език и дали посред им има разногласия. На него отговори Карен с думите: " Спорове нямаме, не се караме за по-сериозни неща. Обаче имаме един огромен скандал, който е всекидневен. Златка нещо доста ми се дърпа в леглото и би трябвало да я пъдя по през целия ден. Малко ми бяга, пъргава е ", оплака се Карен.

 Карен, Златка

Разбира се, всичко това беше казано от него с необятна усмивка и подозираме, че е просто смешка. 

 Златка Райкова

В идващите си сторита Златка сподели, че въпреки и бременна, не се е отказала от концепцията да бъде във форма. И макар че към този момент е с наедряло коремче, можете да я видите във фитнеса. Райкова наподобява се гордее с обстоятелството, че е запазила духа си здрав и поддържа форма с тренировки. А на последното ѝ стори има малко видео по какъв начин тренира с ластици. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР