Златка Димитрова изненада с чисто нов бизнес, на който тепърва

...
Златка Димитрова изненада с чисто нов бизнес, на който тепърва
Коментари Харесай

Златка Димитрова започна нов бизнес

Златка Димитрова изненада с чисто нов бизнес, на който занапред ще посвещава време и сила. 36-годишната плеймейтка, по чието тяло, изваяно във фитнеса, въздишат мнозина, отвори собствен онлайн магазин.

Тунинговата брюнетка предлага атрактивни модели бански костюми и плажни дрехи, чийто цени варират сред 100 и 400 лв.. Моделите ѝ, несъмнено, незабавно провокираха интерес най-много измежду многочислените ѝ почитатели в обществените мрежи.

" Вложила съм цялата си обич и предпочитание в този бранд. Радвам се, че със личен труд съм постигнала всичко, тъй като зад мен не стои следващият мъж, който да ми оказва помощ финансово ", написа " Галерия ". И прибавя още:

" Съдружникът ми е близката ми другарка Верджиния, която е дизайнер в Италия и може да се каже, че е една от основните виновници да изберем такова високо качество на платовете. За облеклата сме избрали допустимо най-скъпата материя — копринаж. Всички платове са италиански, те са неповторими, летни и ефирни. за банските също сме употребявали материи от страната на Ботуша. Някои от плажните костюми се бавят още с производството, само че ще излязат до седмица-две. Надявам се да ви харесат и всяка от вас да има в дрешника си част от моята фантазия "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР