Златан Ибрахимович ще пропусне първия мач на Швеция от баража

...
Златан Ибрахимович ще пропусне първия мач на Швеция от баража
Коментари Харесай

Наказват Ибрахимович за баража за световното в Катар

Златан Ибрахимович ще пропусне първия мач на Швеция от баража за международното състезание в Катар. Нападателят е осъден за една среща, защото е блъснал Сезар Аспиликуета по време на дуела от международните квалификации нощес.

Алваро Мората влезе като запаса и в 86-ата минута вкара гол, който класира " Ла Фурия Роха " за мондиала следващата година. Така Швеция ще би трябвало да завоюва баража през март, с цел да получи виза за шампионата на планетата.
Снимка: Reuters
Ибрахимович също се появи като запаса в решителния конфликт в Севиля, само че не съумя да реши мача в интерес на " Тре кронур ".

40-годишният нападател въпреки всичко остави своя отпечатък, въпреки и не както желаеше.
При статично състояние в наказателното поле на испанците нападателят на " Милан " удари жестоко с рамо 32-годишния Аспиликуета и го прати на земята.

NOOOO ATROPELLARON A AZPI
— Falcons (@Falcons)
Въпреки митингите на домакините, не последва очевидно наказване за Ибрахимович, въпреки че медии в Норвегия настояват, че съдията Феликс Брих въпреки всичко е вдигнал жълт картон на ветерана, само че той не е бил показан в телевизионното лъчение.
Снимка: Reuters
В формалния отчет на УЕФА след мача също е маркиран жълтият картон, който е втори за Ибрахимович в квалификациите. По устав той би трябвало да пропусне идващия мач на Швеция. Неприятната вест за скандинавците е, че идващият мач е първият конфликт от баража за международното състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР