Зла поличба в студиото на Нова тв. Любимият на цяла

...
Зла поличба в студиото на Нова тв. Любимият на цяла
Коментари Харесай

Зла поличба в студиото на Нова. Виктор Николаев направи немислимото

Зла прокоба в студиото на Нова тв. Любимият на цяла България водещ Виктор Николаев разпъна чадър в студиото. Той предложения синоптика Ники Василковски да опише повече за прогнозата за времето, а до момента в който той приказва, Николаев разтвори черен чадър над него и Мира Иванова.



" Ние по този начин ще слушаме към този момент прогнозата за времето ", сподели Виктор. Чадърът бе влажен, което подсказа, че тякой одеве е отишъл на работа с него.

Николаев не е наясно, че да отвориш чадър в помещение носи доста неприятен шанс, предизвести обаче БЛИЦ. Според суеверието, в случай че отваряте чадър в помещение, викате неприятното („ да излеете дъжда върху себе си “). Едно от обясненията е, че чадърите се употребявали като отбрана от слънцето. Отварянето на чадъра в помещение се считало за огорчение към бога на слънцето и той можел да накаже индивида с проблеми.

Друга доктрина твърди, че чадърът пази от житейските неуредици и отваряйки го в помещението, вие оскърбявате домашните духове (които също ви пазят), те могат да се обидят и да ви изоставен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР