Зейнеб Маджурова е поредната родна знаменитост, която избяга на топло

...
Зейнеб Маджурова е поредната родна знаменитост, която избяга на топло
Коментари Харесай

Зейнеб като арабска принцеса в Дубай

Зейнеб Маджурова е следващата родна звезда, която избяга на топло в Дубай. Телевизионната водеща не е за първи път в Обединените арабски емирства, само че това не ѝ пречи да споделя в Инстаграм всекидневно фрагменти от екзотичната си отмора там, написа woman.bg.

" Поредната фотография от Дубай – с право бихте си споделили вие. Но първа от моето пътешестване към самата мен. Към завръщането ми към нови светове, фантазии, упования, прекарвания... Не бих го нарекла независимост, тъй като тя в никакъв случай не е серпантина да лети в мен, само че е хубаво, когато пусна пеперудите на пътешественика... Защото, както беше споделил някой – " Най-добрите истории се намират сред страниците на паспорта ", написа красивата русокоска към една от оповестените в обществената мрежа фотоси.

Това, което впечатли почитателите на Зeйнеб обаче, не е мястото на дестинацията, която тя е избрала за ваканцията си, а тоалетите, с които се е снимала там. Появата ѝ с рокли в жанр модерна арабска принцеса сграбчиха незабавно сърцата на почитателите ѝ и те побързаха да споделят усещанията си от тях. " Очарователна ", " Ослепителна ", " Разкошна ", " Прекрасна ", звучат немалка част от мненията им.

Други непосредствено обявиха, че Зейнеб наподобява на същинска арабска принцеса. За благополучие на последователките си, Зeйнеб не скри и името на дизайнера на една от превъзходните рокли, който е от Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР