Зендая ще играе злодейска героиня в предстоящата романтична спортна комедия-драма

...
Зендая ще играе злодейска героиня в предстоящата романтична спортна комедия-драма
Коментари Харесай

Зендая ще играе злодей в следващия си филм

Зендая ще играе " злодейска " героиня в идната сантиментална спортна комедия-драма " Претенденти ". Говорейки пред V Magazine дружно с сътрудника си Джош О " Конър, двойката разказа функциите си на съпрузите Патрик и Таши Дънкан като " ужасни ". Въпреки че ролята се разграничава от предходните персонажи, които е играла, актрисата съобщи, че е било занимателно прекарване.


" Точно това беше толкоз занимателно, нали? Не обичам да споделям изверг, само че във всички герои има качество на изверг. И мисля, че това беше занимателно ", сподели Зендая пред изданието.

" Когато за първи път прочетох сюжета, мигновените ми мисли бяха: " Патрик е изверг, Таши е нещо като изверг и бедният Арт. Единственото, което можех да си помисля, беше: " Този дрипльо ", - добави О " Конър за сътрудника им Майк Файст в ролята на Арт Доналдсън.

Зендая също по този начин описа по какъв начин същинският антагонист във кино лентата се трансформира с всеки диалог, който води с сътрудниците си. " Да, просто се любувах на диалозите по-късно - тим Таш, тим Арт, тим Пат. Кой е неприятният? Кой е положителният? И това се трансформира всякога ", споделя тя и прибавя, че това разрешава на феновете да видят хората от различна позиция. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР