Земеделски народен съюз (ЗНС) застава зад Мая Манолова и нейната

...
Земеделски народен съюз (ЗНС) застава зад Мая Манолова и нейната
Коментари Харесай

ЗНС подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Земеделски национален съюз (ЗНС) застава зад Мая Манолова и нейната кандидатура за кмет на столицата. София има потребност от ново ръководство, което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за ориста на най-големия град в България и неговите поданици. Това може да бъде сторено единствено от мощна гражданска кандидатура, подкрепена от необятен кръг публични и политически организации, оповестиха от групировката.

Мая Манолова е потвърдила, че в никакъв случай не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява цивилен дела и да ги трансформира в политика посредством законодателни начинания и обществен спор. Столичният град има потребност от фрапантна смяна, която да постави завършек на безперспективното развиване, на съмнителните покупко-продажби, на опорочените поправки и да извади на ярко метода, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците.

Модерните градове по света от дълго време се ръководят със средствата на електронния достъп до информация и услуги, решенията се вземат с присъединяване на жителите в действително време и връзката на ръководството с обществото е непрекъсната. Това подсигурява съвременна, чиста и безвредна среда за живот и икономическо развиване, от които София се нуждае от ден на ден.

В лицето на Мая Манолова като предстоящ кмет, столицата на България ще откри силата, желанието и способността тази смяна да бъде осъществена, властта и основните решения за развиването на града да бъдат върнати в ръцете на жителите, а осъществяването на тези решения да бъде транспарантно и дейно. Земеделски национален съюз ще работи за триумфа на Мая Манолова на идните избори и ще я поддържа в реализацията на един сполучлив управнически мандат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР