Зеленият сертификат на депутатите отново влиза в дневния ред на

...
Зеленият сертификат на депутатите отново влиза в дневния ред на
Коментари Харесай

Зеленият сертификат на депутатите отново е в дневния ред |

Зеленият документ на депутатите още веднъж влиза в дневния ред на Народното събрание.

Народните представители ще обсъдят в четвъртък проекторешение на " Възраждане " за анулация на зеления документ за достъп до постройките на Народното събрание. Предложението беше включено в допълнение в дневния ред с гласовете на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " ИТН " и " Възраждане ".

Проекторешението за анулация на зеления документ е последна точка в програмата за на следващия ден. 

Не беше признато предлагането на ГЕРБ-СДС за включване в дневния ред за четвъртък на проекторешението за въвеждане на обезщетителен механизъм в цялостен размер за някои небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар - храмове, общини, обществени структури, просветителни институции, здравни заведения.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изиска привикване на Председателски съвет по отношение на негово запитване към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и попита ръководителя на Народното събрание Никола Минчев по кое време ще го свика. Повод за това е отговор на парламентарно запитване от вътрешния министър Бойко Рашков, който е качен в интернет уеб страницата на Народното събрание. Карадайъ не приема отговора и упорства против питането да бъде маркирано, че на него към момента не е отговорено. 

Никола Минчев отговори, че тази заран е имало Председателски съвет и другата сряда ще има още веднъж.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР