Зеленият сертификат е напълно безсмислен и трябва да бъде премахнат

...
Зеленият сертификат е напълно безсмислен и трябва да бъде премахнат
Коментари Харесай

Мангъров каза защо веднага трябва да махнем зеления сертификат

Зеленият документ е " изцяло неправилен " и би трябвало да бъде отстранен незабавно, предизвести доцент Атанас Мангъров, който през днешния ден се появи на конференция на водача на АБВ Румен Петков.

" Стана изцяло ясно, че и имунизираните могат да са носители на вируса и да заразяват. Със документа те обаче имат свободата да се движат свободно, като по този начин заразяват ", предизвести доцент Мангъров.

Той и Петков сложиха редица претенции що се касае до коронавирус ограниченията. Първото от тях - да се върнат неотложно учениците в час без всевъзможни проби, като аргументът за това са " незначително ниския " брой на положителни проби при най-малките в последните седмици.

На второ място, считат от партията, би трябвало да отпадне зеленият документ, а Народното събрание следва да одобри закон, който да подсигурява, че няма да бъде въвеждана наложителна имунизация.

Без условия и без проби децата да тръгнат на учебно заведение, прикани също Атанас Мангъров. Аргументът, който той посочи, е незначително ниският брой на положителни проби при най-малките в последните седмици и посочи, че в последните две години децата са заложници и жертви на личните ни страхове и се трансформират в духовни инвалиди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР