Зелените паспорти вероятно ще се наложат, въпреки че все още

...
Зелените паспорти вероятно ще се наложат, въпреки че все още
Коментари Харесай

Георги Милков: Зелените паспорти вероятно ще се наложат

" Зелените паспорти " евентуално ще се наложат, макар че към момента се водят полемики. Това ще стане най-простата мярка за пътешестване, разяснява журналистът Георги Милков в.

" Разбира се, има един миг с дискриминирането и защото в Европейски Съюз доста се опасяват и са доста деликатни по въпроса с дискриминирането, защото от една страна имунизацията е пожелателна, а пък в случай че се вкара паспорт за пътешестване или регулация, то тя в един миг ще стане наложителна, т.е. който няма ваксина, няма да може да пътува ", сподели Георги Милков.

Другата опция, която се разисква е въпреки всичко да остане опцията за PCR тест. Точно, с цел да не могат да се усещат избрана група хора, които не желаят или не могат да бъдат имунизирани, дискриминирани. Как ще бъде решен въпросът следва да забележим, посочи Милков.

Едва ли бъдещето следва да бъде нещо по-различно от добре забравеното минало, тъй като и преди е имало имунизационни паспорти в разнообразни години по разнообразни проблеми, сподели Милков.

В някакъв миг евентуално самолетни компании няма да позволяват на борда си пасажери без тези паспорти.

Гледайте целия коментар във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР