Зеленчуците с червен цвят са много на вид. Те са

...
Зеленчуците с червен цвят са много на вид. Те са
Коментари Харесай

Кои са най-полезните зеленчуци за организма

Зеленчуците с червен цвят са доста на тип. Те са потребни за управлението на тежестта. Спомагат и за понижаване на мазнини в тялото, намаление на холестерола и извеждане на непотребните арестувани течности в организма. Това оказва благотворно въздействие върху сърдечносъдовата система, бъбреците, метаболитните процеси. 

Червени сладки и люти чушки 
-->
Червените чушки в сладки и лютия им вид са извънредно потребни за здравето. Те съдържат антиоксиданти, които потискат възпаленията в тъканите и предотвратяват хронични и ракови болести. В лютите чушки по-специално се съдържа капсаицин, който е доста мощно средство в битката с образуването на туморни кафези.

Репички 

Репичките са доста подценяван зарзават. Използват се най-много за пресни салати напролет, само че хората не си дават сметка какъв брой потребни в действителност са те. Репичките съдържа удивително количество антиоксиданти и фибри, които са мощен фактор в битката с раковите и възпалителните болести.

Червено цвекло 

В аленото цвекло се съдържат антиоксиданти, фибри, обилие от витамин С, калий, фолиева киселина. Този здравословен коктейл от субстанции прави аленото цвекло един от най-хубавите избори, които можете да извършите за здравето си, написа БГ ОН ЕЪР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР