Здравният министър в оставка Костадин Ангелов разкритикува в събота приетите

...
Здравният министър в оставка Костадин Ангелов разкритикува в събота приетите
Коментари Харесай

Здравният министър разкритикува Изборния кодекс с риск “да ядоса премиера“

Здравният министър в оставка Костадин Ангелов разкритикува в събота признатите ремонти в Изборния кодекс, като ги назова “заченати в грях “. Освен коментар по чисто здравната им част, той направи квалификации и по отношение на други основни моменти в кодекса като машинното гласоподаване и други, след което съобщи, че няма да влиза в политическо говорене, “за да не ядоса премиера “.

“Гледах какво се случваше в Народното събрание през тази бурна нощ в Народното събрание. Имаме един Изборен кодекс, който е заченат в грях. Като завърши всичко, имахме повече въпроси в сравнение с отговори. На мен не ми излиза наяве за какво нямаме мажоритарен избор, имаме анулиран сегашния избор, обвързване да се гласоподава единствено с машини “, съобщи Ангелов.

Той разяснява, че има доста неща, които да каже на президента в здравната част на кодекса.

“От чисто здравна тема това крие доста опасности и доста рискове поради сериозния проблем с дезинфекцията, а хората чакат доста, има и хора, които не виждат. Нещата са съществени. Аз не виждам разсъдък и хора, които знаят какво вършат и какво желаят да създадат. Всичко се прави на парче, а главната цел е да се реализира нещо без здрава логичност “, сподели Ангелов.

По думите му настоящето държавно управление в оставка е провело едни избори, които всички споделят, че са извършени почтено, че са проведени добре и не е имало никакви забележки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР