Здравко Димитров е футболист на Сакаряспор“. Крилото на Левски“ разтрогна

...
Здравко Димитров е футболист на Сакаряспор“. Крилото на Левски“ разтрогна
Коментари Харесай

Официално: Турци представиха Здравко Димитров

Здравко Димитров е футболист на „ Сакаряспор “. Крилото на „ Левски “ разтрогна контракта си за наем със „ Спартак “ (Варна) и пое към турския втородивизионен клуб, а задачата е промоция в елита.

Днес някогашният юношески национал направи първо занятие със „ зелените “, заемащи 8-о място.

" Благодаря от сърце на всички в „ Спартак “ – разгласи Димитров на път за Турция. - На управлението, на съотборниците си и на великата аудитория на тима за тези незабравими няколко месеца във Варна. „ Спартак “ остава в сърцето ми и някой ден ще се върна да завърша това, което започнах с тима. “

За „ Левски “ обаче не сподели нищо, макар че правата му се държат от столичния гранд. Клауза в контракта обаче разрешава през лятото „ Сакаряспор “ да го откупи, в случай че реши.

Във Варна Димитров изигра 11 мача за състезание и други 2 за Купата на България. Направи 4 асистенции, а на 2 пъти съумя да се разпише.

В Турция понастоящем е само Страхил Попов от родните играчи. Опитният бранител се подвизава в елитния „ Юмраниеспор “, заемащ последната позиция в елита. От началото на акцията десният бек има 11 дуела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР