Последните усилия на бивши клиенти на Credit Suisse да си

...
Последните усилия на бивши клиенти на Credit Suisse да си
Коментари Харесай

Губернаторът, банката на общността и търсенето на изчезналите милиарди на Greensill

Последните старания на някогашни клиенти на Credit Suisse да си върнат милиарди долари, заети от тяхно име от банкрутиралата финансова компания Greensill Capital, центрирани в дребна банка на общността във Вирджиния, въглищен барон с взор към Сената на Съединени американски щати и величествен хотел с бункер, задоволително огромен, с цел да приюти Конгреса.

Колапсът на Greensill преди три години даде подтик на международен лов за възобновяване на средства, които са толкоз доста включваше правосъдни дейности против японския конгломерат SoftBank, договаряния за австралийски железен бизнес и застрахователни искове на стойност 2,2 милиарда $.

Но една от най-новите маневри на събирачите на задължения в Credit Suisse – която самата се срина предходната година и беше избавен от своя противник UBS — е дело, заведено в Британската общественост на Вирджиния. Целта е локалният заемодател Carter Bank и задачата е да възвърне $226 милиона от най-големия си клиент Джим Джъстис, губернатор на прилежаща Западна Вирджиния.

Искът, заведен през фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР