Здравите и силни връзки означават не само взаимно разбиране, уважение

...
Здравите и силни връзки означават не само взаимно разбиране, уважение
Коментари Харесай

5 причини, поради които в леглото ви е пълно мъртвило

Здравите и мощни връзки значат освен взаимно схващане, почитание и доверие, само че и постоянен съкровен живот, който носи наслаждение и на двамата сътрудници. Ако последното се измести на назад във времето, тогава връзката става нежна и може да се разпадне всеки миг.

Доста двойки, изключително тези, които живеят дружно от доста години, се сблъскват с проблеми в интимната област. Например, когато в леглото настане цялостно затишие.

Някои в този случай вземат коренно решение да се разделят с колегата, други се помиряват с това положение на нещата, а трети се пробват да намерят други способи да се охладят пристрастеностите.
Защо желанието изчезва?
Ако двама души са се оказали във връзка единствено и само порави буйно физическо привличане, те би трябвало да са наясно, че най-силните страсти, които в този момент бушуват в телата им, ще отшумят с времето. Но някои хора не желаят да се задоволят с това, което остава, откакто безумната пристрастеност утихне, имат потребност от по-силни страсти. Такива мъже и дами нормално се разделят със своите сродни души без страдание и потеглят да търсят нова луда пристрастеност.

При съвсем всички мъже след 40 години равнището на тестостерон в кръвта понижава, което значи, че те към този момент не желаят толкоз доста фамилиарност, колкото преди. Но в случай че започнете да избягвате интимността, желанието може изцяло да се изпари. За да предотвратите това, би трябвало постоянно да радвате колегата си в леглото и тестостеронът в кръвта ще стартира да се покачва.

Ако в фамилията са се натрупали отрицателни страсти, тогава нито мъжът, нито дамата няма да желаят да се харесат един на различен в леглото. Да предположим, че брачният партньор се е върнал от работа в положително въодушевление и е подготвен за горещи игри, само че брачната половинка стартира да мрънка и да се заяжда за дреболии. Малко евентуално е в този случай да се стигне до фамилиарност.

Ако дамата постоянно отхвърля да прави секс с мъжа, той може да загуби всяко предпочитание да прави обич с нея.

В този случай съпрузите би трябвало да обсъдят тази обстановка и да открият повода за студенината на дамата. Може да е хронична отмалялост или боязън от фамилиарност. Във втория случай е нужна помощта на умел сексолог.

Двойките постоянно се сблъскват и с различен проблем - те желаят да вършат секс, само че обстановката не е удобна за фамилиарност. Може би живеят в дребен апартамент с тънки стени и има заплаха деца, родственици или съседи да чуят буйните стонове. В този случай желанието за фамилиарност неизбежно избледнява. За да не изчезне интимността вечно от живота ви, би трябвало или да измененията изискванията на живот към по-добро, или понякога да си организирате любовни нощи на друго място – да вземем за пример, в някоя сантиментална хотелска стая, поучават психолозите.

Разбира се, не всички проблеми няма по какъв начин да бъдат решени незабавно, с магическа пръчка. Но в случай че имате предпочитание да подобрите интимния си живот, просто обсъдете това с колегата си и започнете „ на чисто “!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР