Здравейте, приятели! Печелившитe участници, които ще получат като подарък -

...
Здравейте, приятели! Печелившитe участници, които ще получат като подарък -
Коментари Харесай

Играй с HBO и спечели награда… просто ей така!

Здравейте, другари! Печелившитe участници, които ще получат като подарък - шал, разработен в литимитирани бройки от българския дизайнер, особено за " ".., са:
Милена ВасилеваНина ХристоваДетелина СтанковаДиана Вланова
Честито!

.......................................................................................................................................................................................................................................

 

Играй с HBO и завоюва премия!

За да отпразнува другарството и продължението на сериала " Сексът и градът ",  ще зарадва четири дами с подарък – лимитиран шал, въодушевен от стила на приятелките.

Шикозният шал е създаден в литимитирани бройки от българския дизайнер, особено за " ". Позабавлявайте се с анкетата по-долу и участвайте в томболата за награди. От всички регистрирани ще изтеглим имената на четири от вас на 20.12 и ще обявим победителите в тази публикация.



" Казват, че някои неща не се трансформират. Но истината е, че животът е цялостен с изненади. А до момента в който твоята персонална история се разпростира, градът се трансформира дотолкоз, че наподобява напълно нов. И просто ей така… стартира нова глава  “, споделя Кари Брадшоу и открива завесата към този толкоз дългo чакан момент – завръщането на героините от „ Сексът и градът “ в продължението, което ги събира. Или „ Просто ей така… нова глава от Сексът и градът “.



Можем да пишем и приказваме доста за този сериал като културен, фешън и обществен феномен, който сега на основаването и излъчването си сред 1998  и 2004 година (94 епизода в 6 сезона, налични за гледане ) поставя въпроси и води открит диалог по тематики табу през призмата на женското другарство. Кари, Миранда, Шарлот и Саманта са облици, в които всяка жена може да открие нещо от себе си. Те са и наши приятелки, защото пораснахме дружно с тях – на години, с страсти, с първи или следващи бръчки, и се надяваме, че натрупахме и известна мъдрост.

Дали това, което „ Просто ей така… нова глава от Сексът и градът “ ще ни предложи, ще ни хареса, следва да разберем, като изгледаме новите 8 епизода. Интересно ни е дали героините и ние самите сме се трансформирали и дали момичешкото и женското откровено другарство остават константа, неподвластна на хода на времето… или пък не напълно.

Новият сезон, продукция на HBO и извънредно достъпен в HBO GO, ще направи паралел с предходните сезони, като ни води още веднъж на познати места и ни покаже нов прочит на иконични комбинации от облекла и нови провокации – в това число и в динамичността на връзките, както и нови герои.

" Сексът и градът " е феномен, а шоуто, което влияе на дамите без значение от възрастта им, е изследвано и коментирано както от медийни експерти, по този начин и от елементарните фенове. Изглежда, че сполучливата формулата има три съществени детайла: женското другарство, което е най-постоянната „ обич “ и маркира феминистката линия; откритият диалог за секса, което преди 20 години беше ново събитие и несъмнено, Ню Йорк, където се снима сериала.

Не сме изцяло сигурни по кое време за първи път сме си пуснали „ Сексът и градът “ и какъв брой уютно ни е станало на душата. С днешна дата обаче сме уверени, че ще продължим да го гледаме, без значение на какъв брой години сме. Сериалът е идеалната компания в топла вечер вкъщи с вино в ръка. Междувременно чакаме да забележим рецептата за триумф и в продължението, като ще следим всеки идващ епизод през идните четвъртъци, а вие можете да се включите в специфичната ни игра.

 

Коя героиня от „ Просто ей така…нова глава от Сексът и градът “ си в любовта?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР