Здравето е най-важният човешки ресурс. Само когато сме здрави и

...
Здравето е най-важният човешки ресурс. Само когато сме здрави и
Коментари Харесай

Към какви болести сте предразположени според зодията

Здравето е най-важният човешки запас. Само когато сме здрави и цялостни с сила, можем да реализираме задачите си и да сбъднем фантазиите си. За да запазим физическия си запас, би трябвало да знаем към какви заболявания сме предразположени.

Ето защо би трябвало да внимават представителите на обособените зодии:

Овен

Символично знакът Овен се свързва с главата и всички органи, които се намират там. Затова Овните би трябвало да се грижат главно за очите и ушите си. Те са извънредно податливи на разнообразни остри респираторни вирусни инфекции.

Телец

Слабото място на Телеца са шията и гърдите. Те са предразположени към заболявания на гърлото и дихателната система.

Близнаците

Близнаците са предразположени към болести на нервната система и душeвността. Всеки стрес ги визира по-остро от другите. Ежедневната рутина и положителното хранене, както и практиките за релакс, ще ви оказват помощ доста.

Рак

Слабото място на Рака е стомахът. Затова би трябвало да бъдете изключително деликатни във връзка с храненето. Не преяждайте и не се увличайте с мазнини и подправки, и никакво кафе на гладно!

Лъв

За Лъва са присъщи храносмилателните проблеми. Спазвайте диета и не подценявайте физическата интензивност - и всичко ще бъде наред!

Дева

Девите са предразположени към кожни болести. Пийте доста вода и коригирайте метода си на живот съгласно положението на кожата си.

Везни

Везните страдат от всевъзможни психологични разстройства, изключително от тревога. Те би трябвало да се научат да се движат без боязън и да не подценяват риска.

Скорпион

Ахилесовата пета на Скорпиона е репродуктивната система. За тях е изключително значим безвредният секс.

Стрелец

Слабата страна на Стрелеца е неговата волност в храненето, придвижването и страстите. Следователно заболяванията могат да бъдат доста различни- от храносмилателни болести до психологични разстройства. Съвет: потърсете баланс.

Козирог

Слабото място на Козирога е опорно-двигателният уред и изключително коленете. За да поддържат здравето си, Козирозите би трябвало да поддържат водно-минерален баланс и да се движат повече.

Водолей

Болестите на Водолея са извънредно на психологична основа. Чувството на изолираност и желанието да бъдат разнообразни постоянно предизвикат прочувствени проблеми, които могат да доведат до най-различни последици. За Водолеите е значимо да помнят, че връзките с други хора са доста значими.

Риби

Ахилесовата пета на Рибите е тяхната податливост към всевъзможни зависимости. Важно е да спрете, преди да е станало прекомерно късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР