Заявилият интерес да инвестира в ПФК Левски Джоузеф Диксън даде

...
Заявилият интерес да инвестира в ПФК Левски Джоузеф Диксън даде
Коментари Харесай

Джоузеф Диксън ще строи стадион и мол, Стоилов е първи избор за треньор на Левски

Заявилият интерес да влага в ПФК Левски Джоузеф Диксън даде конференция на стадион " Георги Аспарухов ". На нея трябваше да участва и мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков, само че той не се появи пред медиите.

„ От към шест месеца преговаряме. Това е най-голямата спортна марка в страната. Общо видяно, положението на спорта в Европа в източната ѝ част демонстрира по този начин, че този бизнес модел не е резистентен. Идеята е да влагаме средства освен в построяването на нов стадион, а и на търговски център. Причината за това е, че гледаме на тази инвестиция в дълготраен проект и този футболен клуб да може самичък да се устоя. Независимо дали аз съм притежател или някой различен желая да се изкарват средства без да е належащо вложител да влага непрекъснато пари и считам, че това е добре. Не съставлявам никого ”, съобщи Диксън.

„ Причината да получа такава забележителна доза финансиране е редицата сполучливи планове, които съм имал в Съединени американски щати. Именно оттова са подготвени да ме поддържат финансово. Трябва да може целия футболен клуб да се самоиздържа. Американските финансови институции няма да дадат 250 милиона $ за план, в който ще се влага и без да се знае кой стои зад него. Вече съм показал нужната банкова гаранция ", добави предприемачът.

Той добави, че Станимир Стоилов е първия избор за треньор на Левски.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР