Завръщане към нормалното е акцентът на международното туристическо изложение Ваканция

...
Завръщане към нормалното е акцентът на международното туристическо изложение Ваканция
Коментари Харесай

„Преживяване във Велико Търново“ е мотото на Старата столица на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“

„ Завръщане към естественото ” е акцентът на интернационалното туристическо ревю „ Ваканция и СПА Експо ”, в което ще се включи и Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “.

Форумът ще се организира на 24 и 25 февруари в София.

„ Преживяване “ във Велико Търново и района ще бъде главният претекст на щанда на Старата столица. Той ще бъде построен по този начин, че от една страна да промотира локалните хотели и места за настаняване, а от друга – заведенията за хранене и разнообразните благоприятни условия за развлечение в остарялата столица.

С концепцията за рестарт на сектора след две сложни години, ОТА „ Царевград Търнов “ е в очакване на един добър туристически сезон.

Акцент ще бъде подложен и върху богатата културна стратегия на Община Велико Търново през годината. Сред огромните планувани събития са Международното ревю „ Културен туризъм “ (14-16 април), Летния оперен фестивален сезон „ Сцена на вековете “, Нощта на Самоводската чаршия и Фестивалът на занаятите, честванията по случай празника на остарялата столица 22 март и по случай Независимостта на България – 22 септември и други

Ще продължи и самодейността на Община Велико Търново за лъчение на Аудио-визуалния театър „ Звук и светлина “ през уикендите на летния туристически сезон.

Обединени в концепцията за рестарт на туризма в новата си форма, ОТА „ Царевград Търнов “ и локалният бизнес ще провеждат специфична игра с награди. Всеки клиент на щанда на Велико Търново ще може да взе участие в атрактивната лотария, която ще предлага над 50 вълнуващи награди. Сред тях са нощувка за двама в реномиран хотел, ваучери за вечеря в разнообразни заведения за хранене, уроци по конна езда, ръчно направени дарове от майсторите на АЕК „ Самоводска чаршия “, посещаване на АВП „ Звук и светлина “, пропуск за всички музейни обекти в града, както и доста други страхотни награди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР