Заведенията в столицата трябваше да затворят в 22:00 ч. тази

...
Заведенията в столицата трябваше да затворят в 22:00 ч. тази
Коментари Харесай

Екшън! Какво се случва в заведенията, гъмжи от полиция

Заведенията в столицата трябваше да затворят в 22:00 ч. довечера, а преди този момент да работят с 50% от потенциала си.

Въпреки това обаче те са цялостни с клиенти и след вечерния час. Това не е изненада, защото от сектора единомислещо оповестиха, че ще бойкотират ограниченията и клубовете, и нощните заведения ще останат отворени.

На този декор здравните ускоряват контрола - полиция сега обикаля кръчмите, а инспектори постановат санкции. Първият формиран акт довечера е в един от заведенията за хранене в " Студентски град ", заяви Българска национална телевизия.

Актовете са на стойност сред 300 и 1000 лв. за физически лица и сред 500 и 2000 за юридически. Проверката ще продължи и в нощните клубове на " Студентски град ".

Други проверяващи екипи са ситуирани из центъра.

„ Институциите си правят работата и правят инспекция. Както казахме и през вчерашния ден - съблюдаваме безусловно всичко - работим със зелени документи и личният състав е имунизиран, носят се маски. Спазени са всички правила и условия по заповедта, като се изключи работното време ”, уточни притежателят на заведения Ричард Алибегов пред Нова телевизия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР