Затворниците с лек режим в Казичане започват да свикват със

...
Затворниците с лек режим в Казичане започват да свикват със
Коментари Харесай

Андре Токев иска да излезе предсрочно от затвора, съдът не бърза с разглеждането на молбата му

Затворниците с лек режим в Казичане стартират да привикват със страхотния усет на гозбите на Андре Токев, само че готвачът прави всичко допустимо да ги изостави. Точно 5 месеца от присъдата му минаха и кулинарният гуру прави всичко допустимо да се махне оттова час пo-скоро.

Токев работи всеки ден, защото в пандиза няма почивки, само че както наподобява, пандизчиите скоро ще бъдат оставени без вкусните му гозби. Адвокатът на топготвача преди дни пусна молбата за излизането на Токев от Казичане, защото към този момент е предходна над половината му присъда, написа „ България през днешния ден “. Софийският градски съд обаче не бърза с разглеждането на молбата на шефа за предварително условно освобождение.

Дните вървят, а магистратите към момента не са определили дата за разглеждането на молбата. Напълно е допустимо, до момента в който чака, Токев да си излежи наказването от 10 месеца в Казичене и да излезе.

Освен че поддържа форма в кухнята, по този метод Токев понижава присъдата си. Ако работиш зад решетките, 2 дни лежиш, само че се броят за 3. Дори съдът да реши да го пусне предварително, през август Токев ще излезе от пандиза. Източници на вестника в съда споделиха, че най-вероятно до края на този месец ще бъде избрана дата и молбата на Токев ще бъде прегледана. Шансовете магистратите да бъдат благосклонни към шефа са много огромни. Предстои в най-скоро време да има изясненост.

Топготвачът бе заловен на 31 октомври след сигнали на жители за пикап по джанти, който криволичи притеснително по Околовръстното Шосе на София. Още с приближаването до белия джип униформените виждат, че три от гyмите на колата са спукани, а едната даже липсва. Из медиите се появиха фрагменти, които демонстрират по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти, а най-после едната се възпламенява. Кулинарът съумя да подписа съглашение с Районната прокуратура и получи седем месеца затвор, санкция от 450 лв. и книжката му бе отнета за година и половина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР