Засукани златотърсачки налазиха младата звезда на Левски“ Филип Кръстев. 20-годишният

...
Засукани златотърсачки налазиха младата звезда на Левски“ Филип Кръстев. 20-годишният
Коментари Харесай

Златотърсачки налазиха Филип Кръстев! Звездата на „Левски“ няма гадже

Засукани златотърсачки налазиха младата звезда на „ Левски “ Филип Кръстев . 20-годишният халф на „ сините “ се радва на изключително нежно фенско внимание. Той е причакван от девойки след всеки мач на „ Герена “.

Наточените девойки се надяват да привлекат вниманието на един от най-хубавите футболисти на „ Левски “. Още повече, че Филип няма публично гадже, шушука се на „ Герена “.

Той не е афиширал връзка след идването си в отбора през зимата. Кръстев съумява да се опази от звездомания и бяга от нощния живот, който провали спортната кариера на не един и двама надарени български футболисти. Той беше измежду любимците на иконата на „ Славия “ Александър Шаламанов , който следи неговото развиване от първите му стъпки на стадион „ Славия “, където Филип съумя да впечатли скаутите на „ Манчестър Сити “.

Пред „ България Днес “ приживе Шами даде извънредно ласкава оценка за Кръстев. Шаламанов е първият български футболист, попаднал в идеалния тим на международно състезание. Избран измежду най-хубавите 11 на мондиала в Англия 1966 година, макар че тогава тимът ни записва три загуби.

„ Със сигурност Филип има качества да играе огромен футбол показа през 2020 година Шаламанов. Познавам го още от времето, когато беше напълно малко момче, може би 8- или 9-годишен. Още тогава ми направиха усещане методът, по който работи с топката, и отличната му техника. След това той прояви непримиримост и упоритост. Родителите му също имат заслуга за неговото израстване. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР