Застрахователно акционерно дружество Армеец“, което има дългогодишни традиции в сферата

...
Застрахователно акционерно дружество Армеец“, което има дългогодишни традиции в сферата
Коментари Харесай

ЗАД „Армеец“ с дарение за два центъра за деца с увреждания в Ловеч

Застрахователно акционерно сдружение „ Армеец “, което има дългогодишни обичаи в областта на обществената отговорност и от години подкрепя разнообразни планове и дела, направи следващото си подаяние.

Застрахователното сдружение подкрепя два центъра от фамилен вид, в които са настанени деца с увреждания в град Ловеч. ЗАД „ Армеец “ влезе в контакт с шефовете на неправителственото „ Сдружение цивилен начинания “, което дава отговор за двата центъра, и се отзова на молбата им, дарявайки безплатно климатици.

Те ще бъдат употребени в центровете, където се настаняват децата, като по този метод от ЗАД „ Армеец “ се надяват да създадат престоя им по-уютен.

Само през 2020 година сдружението подкрепя съхраняването на десетилетия история, като подари средства за дигитализацията на историческия хартиен фонд на Софийската духовна семинария „ Св. Иван Рилски “.

В същото време като част от патриотичната си задача ЗАД „ Армеец “ всяка година обезпечава специфична парична стипендия на стойност от 1 000 лв. на най-хубавия випускник на Националния боен университет „ Васил Левски “ във Велико Търново.  Последните години компанията подкрепя и основаването на просветителни исторически видео поредици на съдружие „ Българска история “, с които да се предизвика ползата на дребни и огромни към родното минало на страната ни и посредством които да спомогне процесите за дигитализиране на образованието по история в учебните заведения. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР