Застояване вкъщи покрай частичния локдаун, празнични трапези, от които е

...
Застояване вкъщи покрай частичния локдаун, празнични трапези, от които е
Коментари Харесай

Празнични трапези, затворени фитнеси... Има ли лесен начин да влезем във форма?

Застояване у дома около частичния локдаун, празнични трапези, от които е мъчно да стоим настрани (да, не може без вкусни сарми и благоуханен тиквеник с канела), затворени фитнес зали... Нямаше по какъв начин да не натрупаме някой и различен непотребен кг през миналия декември (въпреки онлайн тренировките по зумба или йога), а работата у дома в допълнение ни обездвижи, поради часовете, прекарани пред преносимия компютър. Облечени в комфорта на спортните и необятни панталони обаче, не стопираме да си мечтаем под тях да се крие красиво тяло без целулит и стрии. Но...

Със сигурност 2020 година подложи на тестване положителната ни форма – и поради затварянето, и поради достъпа до естествени и постоянни тренировки, и поради заболяването, с която към този момент мнозина от нас се сблъскаха. Това обаче не ни стопира да я преследваме.

Да, храненето и спорта, изключително в композиция, са вярната форма за битката с килограмите и портокаловата кожа, само че към този момент имаме и още едно не доста скрито оръжие и то носи името VelaShape III. Защото от време на време имаме потребност от тъкмо тази процедура, с цел да забележим кожата на тялото си гладка и стегната!



Затова пристъпихме прага на изящен център за следващ път. Винаги намират метод да ни поглезят тук, а в този момент ще се погрижат и за тялото ни. След като скоро тествахме с Prime Lase, пристигна време да се оставим в ръцете на експертите и апарата VelaShape III.

Процедурата се оказа извънредно приятна и единственото, което се усеща, е стопляне в дълбочина, което не провокира никакъв дискомфорт. Т.е. освен няма болежка, само че и не лишава доста време, а масажните ролки на самия уред усъвършенстват лимфния дренаж, което ни оказва помощ да освободим тялото си от токсините. Най-важното обаче е, че редуцира целулита в разнообразни зони по тялото и резултат може да се забележи още след първата процедура – кожата е по-гладка и стегната и може да се стигне до понижаване на обиколката от 1 до 3 см. За мечтаните резултати обаче е добре да се създадат най-малко четири.



VelaShape III оказва помощ и при мастни натрупвания в региона на корема и бедрата, при увиснала кожа след раждане или след внезапно намаляване, тъй като в тези случаи единствено диета или спорт от време на време не оказват помощ. И до момента в който други апарати подтикват единствено колагенезата – стягането на колагеновите нишки и имат кръвоспиращ резултат, който бързо отшумява, то при този има надалеч по-дълготрайни резултати. Това се дължи на най-мощната радиочестота, създавана в миналото в композиция с вакуум и лазерен инфраред, което води до произвеждане на нов колаген и еластин в кожата. Така единствено след няколко визити в ще можем да си върнем формата, която позагубихме в последно време. Защото зимните месеци са съвършени да се погрижим за тялото си, с цел да бъде то по-красиво и изтънчено за пролетта.



Естетичен център  се намира в гр. София, бул. " Александър Стамболийски " 130 – 132. Може да запазите час, като се обадите на тел. 0889 38 55 56. Той работи и в този момент при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

С поддръжката на изящен център Reina

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР