Защо Тошко Йорданов каза, че преференциалното гласуване е корупционно гласуване?

...
Защо Тошко Йорданов каза, че преференциалното гласуване е корупционно гласуване?
Коментари Харесай

Методи Андреев: ДПС бяха най-много против преференциите, Тошко Йорданов също вече е против

Защо Тошко Йорданов сподели, че преференциалното гласоподаване е корупционно гласоподаване? Преференциалното гласоподаване помните ли кой беше най-вече срещу него - Движение за права и свободи. Изведнъж Тошко Йорданов сподели, че това е корупционно гласоподаване. Сигурно и в ЦИК Има Такъв Народ са дали своят вот дружно с Движение за права и свободи за броенето на разписките от машините. Това разяснява инженерът Методи Андреев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" На тези избори няма да бъде по този начин елементарно излекувано обществото, откакто 600 000 души от обществото не престават да гласоподават против тези хора (бел. ред. ГЕРБ). Това е доста тежка болест и тя няма да бъде излекувана с следващите избори. Трябва доста съществено и фактически да се бръкне на надълбоко в далаверите. Трябва хората да схванат, че тези хора сътвориха една корупционна страна. Прокуратурата не го вижда и тя е в облаците или подземен. И основава едно усещане, че служебното държавно управление приказва по какъв начин се краде на едро, а в това време няма никаква реакция на прокуратурата ", сподели още Андреев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР