„Защо Слави си направи сега партията – за да дойде

...
„Защо Слави си направи сега партията – за да дойде
Коментари Харесай

Бойко Борисов към Слави: Аз съм най-опасен, когато съм уплашен! Късам синджира...

„ Защо Слави си направи в този момент партията – с цел да пристигна смутно време. От 2 години са готвели компроматите. Мислеха, че ще ме уплашат, ще ме смъкват долу. Аз съм най-опасен, когато съм уплашен”, предизвести водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той беше на избирателен протест в Кърджали.

Подготвили са частни служебни костинбрдоски избори. Всички социологически организации дават преднина на ГЕРБ
Не сме дали една стотинка за избори и няма да дадем, с изключение на публично!”, отсече той.

Можеха да ръководят и в този момент, само че не желаеха да носят политическа отговорност. Слави за две акции един път се е посочил пред 50 защити студенти. Няма го, няма позиции по никакви тематики “, означи Борисов.

„ Разбрах, че споделил, че не съм се виждал от 2005 година със Слави Трифонов. Пак ще се обърна към Тошко: Когато дългите и високите се разправят, ти спри настрани, тъй като като заразказвам какъв брой пъти къде и по какъв начин, няма да знаеш къде да се скриеш! Мълчи, не си издавай шефа! На път съм да скъсам синджира и да ви кажа кой кой е”, предизвести Бойко Борисов.

Той влезе в авансово напълнената зала на театъра под бурните овации на събралите се жители. На сцената пък го посрещна Цвета Караянчева.
„ 10 години Борисов води България напред и нагоре “, разгласи Цвета Караянчева от трибуната.

„ Демократична България е подготвена да се коалира с Българска социалистическа партия и даже Движение за права и свободи към този момент не им пречи “, сподели на собствен ред Даниел Митов, който приказва пред кърджалийци.

„ Ако вдигаш високо морални летви, би трябвало да си подготвен и самичък да ги прескочиш. Питам от кое място са парите на Демократична България за акцията? Гледат ни от стените като Маркс и Енгелс на всеки ъгъл.

Хайде на 11 юли да накараме Бойко Рашков, който през днешния ден се изявява по всички малките екрани, да си гледа дамаджаните и дано се види по какъв начин човек с чиновнически заплати има тези парцели “, сподели още Митов.

„ Някакъв през днешния ден сподели, че нямам право да приветствам чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Най-високите заплати им даде нашето държавно управление и то в коронавирус рецесията.

„ Когато съм споделил „ милиционер”, съм имал поради Бойко Рашков, тъй като той е полицай. Надявам се нещастието им да имат подобен министър да свършат на 11 юли “, изясни пред жителите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни на локалните какво е направило държавното управление му за града.

На нашите братя мюсюлмани ще кажа: до момента в който правихме манастири и църкви, правехме и джамии. Като приказвам за църкви и манастири, не мога да кажа и католическите храмове, които направихме. За нас всеки български жител е еднакъв и има къде да изкаже своето духовно възприятие към Господа.

Нашите разбирания за добросъседство и разбирателство…Само преди дни с Ердоган говорихме за това, че българските мюсюлмани би трябвало да бъдат моста на другарството, на дружбата. Неслучайно толкоз фабрики се откриха в Кърджали и региона. И на всички са ме канили да ги откриваме “, съобщи Борисов.

„ Божковите хора и „ Да, България “ желаят да узаконят марихуаната. Искам да им задам въпрос: Като узаконите марихуаната, къде ще ви е складът на едро? Кой ще е на едро доставчикът?

Законите в България сега се нарушават брутално. Кой ви мяза на мутра? От боязън ли са пристигнали?
Кога Бойко Рашков е печелил избори? И Българска социалистическа партия ръководят с министри, със зам.-министри… Кой ви даде това право?

Сега на кого са медиите, като били на Борисов? Какви са тези медии, които всеки ден приказват за Бойко Рашков, началник на предизборния щаб на Румен Радев? Той е от заран до вечер по малките екрани и радиа и приказва единствено против мен! Чии са тези медии запитвам аз. Къде им е следствието за Спецов, а за парцелите на Рашков? Къде са им следствията, а за Пламен Узунов, за фонд „ Земеделие”, попита водачът на ГЕРБ.

Той прикани хората в залата да отидат и да се имунизират. „ Моля, в случай че ми вярвате, отидете да се ваксинирате идващите дни, до момента в който има ваксини. Другия месец ще бракуват ваксини, а не са поръчали нови. Делта вирусът ще ни връхлети със страшна мощ, нулева имунизация сега няма. Като пристигна вълната, ще видите защо става въпрос. Тази пандемия ще ни мори още доста години “, предизвести Борисов.



Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР