Защо не трябва да преразглеждате старите връзки? За удобство тук

...
Защо не трябва да преразглеждате старите връзки? За удобство тук
Коментари Харесай

Топ 6 причини никога да не се връщате при бившия си

Защо не би трябвало да преразглеждате старите връзки? За улеснение тук ще се приказва в мъжки жанр за сътрудник от всевъзможен пол. Всичко, обвързвано с местоимението " той " обаче с цялостна мощ важи и за местоимението " тя ". Мъжете и дамите се разграничават единствено по държанието си в секса и ролята си в раждането, само че всички ние имаме една и съща логика на психиката. 

1. Не се поддавайте на следващите увещания на вашия някогашен

И не се самонавивайте, не се унижавайте. Ако ние или нашите сътрудници нямаме самоуважение, в случай че сме невнимателно възпитани, то дано най-малко да имаме здрав разсъдък. Същите условия, които го доведоха до концепцията да се раздели с вас, ще пораждат още веднъж, даже в случай че някой от двамата се съгласи да се върне. В последна сметка нито вие, нито той сте се трансформирали, тъй че за какво да дърпате дявола за опашката?

 мъж, жена

2. Какво демонстрира статистиката?

Ако се върнете, тогава моментът, в който ще поискате още веднъж да си тръгнете, ще се случи даже по-рано от шест месеца. Човек може да издържи толкоз време даже на омразна работа. Но по какъв начин да издържите дълго непрекъснатите кавги и експлоадирания? Как да издържите на проблемите, които за напред единствено ще прогресират?

Как да понесем измяната? Ако се морализирате и се страхувате от осъждането на обществото, тогава официално ще останете „ поради децата “, „ от възприятие за дълг “ и така нататък В подобен случай се пригответе за проблеми с душeвността и даже с физическото здраве. 

3. Ще се появят закани и психоатаки

Ако останете, тогава се пригответе не за психическата фамилиарност и неприкритост, които чакаме в една връзка, а за тежки операции благодарение на сходни закани, които сигурно ще се повтарят в бъдеще. В последна сметка манипулаторът схваща само от закани и тежки думи. И тогава за вас домът и фамилията ще бъдат доста по-стресиращи от нормално. Отдръпнете се за малко, с цел да се вразумите.

 мъж

4. Помислете от кое място сътрудникът ви ще вземе сили да извърши всичките си нови обещания?

Да, той, несъмнено, се опасява и не желае да ви загуби. Да, той, несъмнено, ще се опита да извърши всичко, което е заречен. Но елементарно ли се прави това? Определено не.

Дори и да си представим, че в този момент той ще стартира да управлява себе си, ще се старае доста да отговоря на вашите упования, ще не помни всичките си предходни привички и ползи, ще пораства в кариерата си или ще се грижи за семейството, с една дума ще стане друг човек. Могат ли всички тези промени да се случат бързо? Категорично не.

За такива промени са нужни години. Как ще се усеща той към вас и по какъв начин ще се държи, до момента в който се пробва да се промени? Дали, около това напрежение, ще има още сили да ви обича? Малко евентуално. Искате ли да живеете с човек, който надълбоко в себе си ви ненавижда, само че просто е решил, че не желае да ви губи?

5. Има ли възможност след следващото „ събиране “ някой от двойката да стартира да търси други възможности?

При психолозите нормално идват тъкмо тези, които вършат това или техните жертви. Дори един лекомислен разбор демонстрира, че този, който убеждава колегата си да се върне, не го обича в действителност, а просто се опасява да остане самичък. Следователно, когато увереният се съгласява, автоматизирано става пленник. Той ще би трябвало да потвърждава своето сходство от самото начало. Или занапред ще осъзнава, че връщането е краткотрайно и постепенно ще стартира да се погрижи за „ подмяна “.

 жена, мъж

6. Ако вас ви считат за краткотрайни,

или вие го възприемате за краткотраен, тогава той няма да може да разчита на вас непрекъснато. Това значи, че когато стигнете до разпределение на общото материалното благосъстояние, това ще бъде ви бъде припомнено. И при първа появила се опция ще се отърве от вас.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР