Защо денят започва така? Тежка катастрофа на магистрала Струма - автобус

...
Защо денят започва така?
Тежка катастрофа на магистрала Струма - автобус
Коментари Харесай

Очаквате ли безпроблемно и бързо съставяне на правителство?

Защо денят стартира по този начин?

Тежка злополука на автомагистрала " Струма " - рейс с македонска регистрация се възпламени, 46 са починалите, измежду които и деца. Оцелели са седем души.

Късо съединяване в помещение с бойлер е евентуалната причина за пожара в дома за остарели хора в село Рояк, при който нощес починаха девет души.

Очаквате ли безпроблемно и бързо сформиране на държавно управление? - това ви питаме през днешния ден. Можете да ни пишете на [email protected]

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

От през днешния ден стартират договарянията за сформиране на постоянен кабинет с мандата на " Продължаваме промяната ". Те ще се проведат в експертен формат. Според графика на полемиките по 18 тематики оповестен от " Продължаваме промяната " са поканени да вземат участие по трима специалисти от Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". Засега не са обсъждани имена на министри, твърдят представители на четирите договарящи обединения. След като се реализира консенсус по програмата, ще бъде подписано съдружно съглашение.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР