Защо денят започва така? Очакваме да стане ясно какви ще са

...
Защо денят започва така?
Очакваме да стане ясно какви ще са
Коментари Харесай

Трябва ли по-богатите да плащат по-високи данъци?

Защо денят стартира по този начин?

Очакваме да стане ясно какви ще са новите ограничаващи ограничения у нас и дали учениците ще изкарат по-дълга от нормално междусрочна почивка. В други страни вместо онлайн образование и стоене у дома оферират на децата по-често тестване и анулация на карантината за контактни.

Криза за елементи, породена от пандемията, наложи ново ограничение на производството на най-големия японски производител на коли Toyota. За три дни в 11 завода в Япония производството ще бъде спряно. Доставките не са задоволителни поради липса на компютърни чипове, които играят доста значима роля в производството на коли. Причината е прекъсването на работата на фабрики във и отвън Страната на изгряващото слънце по аргументи като локдауни и други, свързани с пандемията.

Стрелките на Часовника на Страшния съд остават на 100 секунди до настъпването на " нуклеарната нощ ", взеха решение нуклеарни физици. Символът е, че светът е " заледен в извънредно рискова обстановка ".

Носителят на Купата на Краля Барселона се сбогува с конкуренцията в осминафиналите. Каталунският гранд отстъпи с 2:3 след продължение като посетител на Атлетик (Билбао), като срещата на " Сан Мамес " бе извънредно оспорвана и трагична, само че за злощастие на гостите и наслада на домакините, завърши с успех на баските, съобщи " ".

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Богати американци, обединили се в организацията " Патриотични милионери ", желаеха сами да заплащат по-големи налози, защото по време на пандемията от ден на ден хора страдат, а техните благосъстояния се усилват. Те насочиха общ апел към политическите и бизнес водачи, които вземат участие в тазгодишното онлайн издание на Световния стопански конгрес в Давос: " Накарайте ни да плащаме повече налози! "

" Патриотичните милионери " предизвикват сами преструктурирането на американската данъчна система по този начин, че заможните да заплащат по-голям дял от приходите си в налози, предава " ".

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР