Служебното правителство предстои да обсъди на днешното си заседание от

...
Служебното правителство предстои да обсъди на днешното си заседание от
Коментари Харесай

Правителството актуализира Националната програма за реформи за 2024 г.

Служебното държавно управление следва да разиска на днешното си съвещание от 13:00 ч. актуализация на Националната стратегия за промени за 2024 година, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Дневният ред на държавното управление са общо петдесет точки, измежду които разглеждане на Четвъртия народен проект за деяние на България в границите на самодейността " Партньорство за намерено ръководство " и установяване на състава на Съвета за съгласуваност на присъединяване на България в Глобалната самодейност " Партньорство за намерено ръководство ".

Служебното държавно управление ще дефинира ръководители на Съвета за стопански разбори и на Съвета за административната промяна.

Министрите се чака да одобрят план на взаимна декларация за подсилване на стратегическото партньорство сред България и Азербайджан.

По време на съвещанието служебният кабинет следва да промени състава на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт.

Три сдружения се чака да бъдат приети от държавното управление за национално представителни организации. Това са " Асоциация на родителите на деца с епилепсия ", " Център за психически проучвания " и " Българска асоциация за невромускулни болести ".

Служебният кабинет следва да утвърди присъединяване на България в Световното ревю " Експо 2025 " в Осака, Япония от 13 април до 13 октомври.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР